Три катастрофи на бул. "Освобождение" в Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:06 / 24.12.2014Коментари ()2999
© Plovdiv24.bg
Три катастрофи на бул. "Освобождение" в Пловдив през вчерашния ден без сериозно пострадали. Около 8.00 часа лек автомобил "Тойота", управляван от 27-годишната И.Б. от Пловдив при движение с несъобразена скорост се ударила в паркиран на булеварда влекач. Пострадала е водачката на автомобила, тя е била откарана в болница и след преглед е освободена. 

В 19.00 часа е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие на кръстовището на булеварда с булевард "Санкт Петербург". Там лек автомобил "БМВ", управляван от А.В. /18 г./ от Пловдив, удря пресичащата на пешеходна пътека 40-годишна жена. Младият водач е отвел пострадалата в болнично заведение, без опасност за живота. Там тя е прегледана и освободена за домашно лечение. 

Час след това е получено и съобщение за ПТП на булеварда до № 52. Н.Н. /26 г./ от Пловдив при движение с несъобразена скорост загубил контрол над мотоциклета си "Хонда" и се ударил в средната разделителна преграда на булеварда. Младежът е откаран от екип на "Спешна помощ" и след преглед е освободен. 

Направените тестове за употреба на алкохол на всички водачи били отрицателни. По случаите работят служители от сектор "Пътна полиция".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Tri-katastrofi-na-bul-Osvobozhdenie-v-Plovdiv-532511
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.