ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Титюков: Опитват се да ме очернят и да "забият клин" в новото управление на Община Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:41 / 22.11.2011Коментари (27)4505
© Plovdiv24.bg
Във връзка с твърденията на ВМРО-НИЕ, че Георги Титюков носи отговорност за скандалния договор за паяците, потърсихме за коментар самия Титюков. 

"Опитват се да ме очернят и да "забият клин" в новото управление на Община Пловдив", заяви зам.-кметът. Той поясни, че не е виждал въпросния договор и е разбрал за него от медиите. Титюков уточни още, че във времето когато е подписан договорът той е бил в отпуск.

По отношение на изявлението на воеводите, където се казва още, че именно до Титюков е адресирана докладната за провеждането на процедурата в периода, когато той е бил временно изпълняващ длъжността кмет, сегашният зам.-кмет по спорта каза:

"Който и да е бил тогава и.д. кмет щеше да има нещастието да подпише тази докладна. Освен това, тя е точно от 5 реда и в нея никъде не се споменава за договор, неустойки и т.н.".

Според Георги Титюков, ако този договор не е бил подписан е щяло да се наруши заповедта на Славчо Атанасов. Той припомни, че по отношение на репартрирането вече 7,8 години в Пловдив се действа със същите тези клаузи, залегнали в последния договор.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Много го плюете този Титюков, но за 15 години работа в район Център и Общината аз съм слушал само добри отзиви за него - от дядо ми, от приятели скаути, от спортисти. Ама то е казал народът угодия няма... Поздравления за новия кмет, че го задържа в екипа. Според мен това ще е най-силният кметски екип, който е управлявал общината след 10 ноември 1989г.
+3
 
 
Явно за моралното падение на ВМРО няма граници ! Ако съдът бе касирал изборите днес, техните 60 000 гласа за Лафчо Атанасов днес щяха да са се стопили до 10 000 , а вместо 8 , щяха да вкарат 2-3 съветника. А това е днес, след 4 години картинката познайте каква ще е ...и хак да им е на некадърниците ! Умишлено пиша само ВМРО...няма НИЕ, няма ВИЕ, няма БНД..един дол дренки са ! Това измамно "обединение" нали се сещате защо беше. Русенския агент Каракачанов е хитро и обиграно копеле. Тези 60 000 гласа за Славчо на местните избори, той ги вижда като свои гласове на парламентарните избори, които се задават. Но ще му излезнат криви сметките , за пореден път !
+2
 
 
Може да плюете Георги Титюков колкото си искате. Славчо може да се сърди единствено на крадливата шайка около себе си. Говори се, че една от причините Титюков да застане зад кандидатурата на Тотев е волята на не кой да е, а именно на г-н Цветан Василев, който е бил системно лъган от "Айдуците от Гладстон 13.
-4
 
 
Голям боклук излезна Тютюков! Ей, в днешно време на какви ли не предателства, лизачества и нагъзвания и удари под кръста е готов човек, за да продължи да лапа от яслата.
-5
 
 
Титюков е компрометирана фигура от предишното управление, да не се прави на света вода.Името му свързвам с ам-ам.Комерсиален тип.
+4
 
 
Сега в ВМРО-НИЕ по всякакъв начин ще се опитват да изкарват други виновни заради "проспаните 4 години". Рано или късно обаче, далаверите, които правеха, ще излезнат, а пловдивчани не са толкова глупави, че да повярват, че директори на дирекции или и.д кметове са виновни. Отговорността е на кмета. И обясненията трябва да дава той!
+8
 
 
Цялата схема е много странна. ВМРО-то правят някой и.д. кмет и му казват да подпише този и онзи договр. Съответния човек няма никакъв избор, ако не иска да изхвърчи, т.е. един вид си е директен бушон. В следващия момент "Ама той е бил и.д." няколко години по-късно някак си е тъпо. До сега защо не се усетихте че сделката е кофти, а чак като паднахте от власт?
+12
 
 
Много ми е чудно когато Титюков работеше за Славчо беше хубав и всичко си беше наред, сега като реши да продължи да работи за пловдивчани им стана неудобен за някои хора. Браво Титюков и продължавай все така да работиш. Славчо никой те ти е крив, че докато спа 4 г, други работиха.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Удвояват околовръстното на Пловдив
Аматьорски футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: