ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пробив взе да ни излиза през носа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:11 / 08.05.2024Коментари (4)21827
Квартал "Смирненски" е непроходим. За това съобщават читатели на Plovdiv24.bg. 

"Следобед, 17:00 ч. , час пик. Чакам търпеливо обичайното задръстване по "Хаджи Димитър" и изведнъж всичко спря. И така 20 минути. Автобуси, коли - никой не помръдва, нито сантиметър. Леко раздвижване и се натъквам на знак за затворена улица. Супер е, че работят по новата отсечка към Кичука, но поне да бяха предупредили. Родителите на деца в ясли и училища са най - засегнатите...", съобщава ни изнервен пловдивчанин на редакционната поща.

Друг гражданин пък ни изпраща видео от ул. "Васил Бараков". През нея шофьорите пък минават през иглени уши, за да достигнат до ул. "Царевец".

Припомняме, че от днес се затваря за движение бул. "Хаджи Димитър", отваря се ул. “Солунска", както и ул. “София", която ще обслужва само живущите в района на подлеза "Модър-Царевец".

Очаква се кръстовището на “Царевец", “Солунска" и “Хаджи Димитър" да бъде напълно завършено и пуснато в експлоатация на 8 юни 2024 г.

Затварянето на бул. "Хаджи Димитър" е свързано с изграждането на шахта на Южния обходен колектор, която е последната част от проекта на ВиК в зоната на вече изградената нова пътна връзка между "Западен" и "Южен". Шахтата ще е готова до 23 май.

"Идиотска работа. Този пробив взе да ни излиза през носа и това е май от некадърната работа на управляващите. Браво, поздравления за успешно скъсаните  нерви на съгражданите. Да бяхте поставели знаци за забранено паркиране по ул. "Атон" поне седмица преди това, за да стане двупосочна", на мнение пък е друг гражданин.





Още по темата: общо новини по темата: 250
19.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
22.04.2024 »
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Велико безхаберие и некомпетентност се вихрят в западен. Светофарът на Хаджи Димитър и Лерин е напълно излишен. Освен, че създава задръстване, допринася и за бълването на отровни газове на десетки автомобили стоящи и чакащи . по дълго не съм чакала на това кръстовище преди светофара, сега стоя два пъти повече, за да се прибера. Велика некомпетентност и абсолютен непукизъм на управляващите. Въведеното еднопосочно движение в квартала на част от улиците пренасочва целия трафик на живеещите в малките улици да минава през двете основни улици Лерин и Царевец. Вече не можеш да се прибереш до дома си ако не минеш през тези улици, зависи от коя страна на карето живееш. Да се въвежда режим пренасочващ трафик към тях е безумна глупост. Да живееш на две крачки от кръстовище и да не можеш да се прибереш без да обиколиш квартала, съгласно новия режим на аднопочно регулиране на улиците. Кой въобще дойде, видя, прецени, че това е по удачно и целесъобразно. След въвеждането на този режим разходите ми за бензин са повече, мръсния въздух е повече, времето за придвижване е повече и това така за всички живеещи.
0
 
 
Тя и Кметицата-инфлуенсър, рязко изчезна с коментарите си! А на личния профил зове Гласувай те ! За теб ли НЕКЪДЪРНА адвокатка, нали е в добър синхрон с кмета на голяма Община.КАКВО СТАНА С ОТГОВОРА ДО ВАС С КЪРВАВО ГНЕВНОТО ПИСМО НА гражданите , потъна в битието и другите простотии който сътворява .. Иначе сега сега ще пее и танцува , ПОСЛЕДЕН ВАЛС ...сбогом любима
0
 
 
А Тони Стойчева рязко се изпокри инфлуенсърката, а на нейната страница зове Гласувайте за промяната. Опорните са в действие. Тя не отговарала горката , НИЩО НЕ Е БИЛО ОТ НЕЙНАТА КОМПЕТЕНЦИЯ.... Ало за какво получаваш заплата Да се снимаш ли НЕ СТАВАШ за кмет... Усещаш народната любов и колко си харесвам, и глупавите дето гласуваха за теб ПРОГЛЕДНАХА
+2
 
 
Нищо ново не е научено,нищо старо не е забравено.Та трай коню за зелена трева!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Искаме 47 милиона лева за Южен обходен колектор
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: