Пространството около поликлиниката в "Тракия" вече е осветено

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (1)
10:20 / 09.08.2019
3598
Пространството около поликлиниката в "Тракия“ вече е осветено, информира кметът на района Костадин Димитров. Той допълни, че е приключила работата по монтирането на 27 стълба с осветителни тела в една от най-посещаваните от гражданите зони.

"В момента екипите работят между блок 44-ти и блок 289, където ще бъдат поставени 12 стълба. По този начин ще бъде осветена връзката между зоните А-9 и А-13 и ще бъде решен дългогодишен проблем“, коментира кметът на "Тракия“ Костадин Димитров и уточни, че дейностите се извършват по програмата на Община Пловдив.

"Израждането на улично и парково осветление е сред основните ни приоритети. Всички тези мерки ще доведат до повишаване на сигурността на гражданите и решаването на дългогодишни проблеми в различни невралгични зони“, коментира кметът на район "Тракия“ Костадин Димитров.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).