ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивска любов - тя е на 19, той на 63: Правим секс през ден, неразделни сме!
Автор: Васил Динев 19:44 / 05.11.2016Коментари (248)476368
©
Днес Мартин Карбовски показа любопитната история на една двойка от Пловдив в проекта си "Видове любов" по btv. Вирджиния е на 19 години, а Николай на 63. Как се запознахте, попита журналистът:

Николай: "Стана малко случайно. Бяхме приятели с родителите й и оттам започна едно добро познанство, което прерасна в семейно приятелство. След 2-3 години, в края на миналата година започна и нашата връзка.

Нещата станаха сериозни, сега се допълваме във всичко и сме почти неразделни. Имаше една вътрешна спирачка, но в един момент нещата просто се случват, спирачката се отваря и си казваш "Да става каквото ще". 

Вирджиния твърди, че го харесва като мъж и в един момент е усетила, че той е нещо повече от приятел. Ето какво каза още Николай:

"Случи се на рождения й ден, когато ставаше на 18. Танцувахме и тогава тя се отпусна - бяхме на кръчма. Имам внуци, разведен съм. Те са на 4-5 годинки. Бившата ми половинка е на 52. След развода съм имал и други жени, но не много, една-две. Те бяха около 30-35 години. Нямам проблеми с потентността. Правим секс през ден. Вирджиния бе девствена преди мен.

Не съм мечтал за младо момиче - заведенията са пълни, една бутилка уиски и 17-годишни колкото искаш. Приятелите ни ни приемат нормално - знаят, че не е с мен заради парите".

Момичето сподели още, че, когато са се запознали, тя е била на 15 и че в началото връстниците й са се отнасяли зле към тази връзка.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ivan Karaliyski 1
премахни филтъра

0
 
 
Моята среда е такава каквато съм я създал аз а не попада отново под някакъв общ знаменател. И да в България средата не е на "връзкари" и на всички останали. Има много истински, възпитани стойностни хора и при това интелигентни които нямат възможности или ограничени такива. Но има и много възпитани , искрени и интелигентни хора които са със възможности. Паричните средства не те определят но ти помагат да можеш спокойно да работиш над себе си без да се притеснваш което е основният им плюс. Казано с прости думи ако решиш да бъдеш част от група хора които пушат, пият избягват работа или просто не се интересуват от живота като цяло и за тях няма значение на пример кой е президент като в днешният ден. Тогава ти биваш изваян по този шаблон. Когато примера ти за мъжете или жените е заложен от семейството ти и хората около теб и твоят избор става незибежно подобен на техният. Човек не може да промени света, света ще го смачка. Но ако човек промени себе си ще види ,че целият свят ще се промени около него. :)
+1
 
 
Елина Георгиева Точно за което говорех , всичко е във социалната среда в която се намирате. Аз рядко срещам хора които да са повърхтностни а ако са такива не сме за дълго познати. А това което написахте ,че Мъжете се плашат от общо казано успели жени е смехотворно. Ние нямаме комплекса да ни впечатлява такова нещо госпожо. За нас това е просто човек който е направил нещо не му отдаваме специално внимание дали успелият е мъж или жена :) Аз като завършил военна академия повярвайте ми казармата е пародия. И има много малко общо със Армията като цяло.
0
 
 
Galina Stamova Радвам се ,че стигнахме до заключението ,че всеки има мнение и не е добре да обобщава хората. Защото всеки е различен :)
+1
 
 
Galina Stamova Съжалявам за вас ,че сте попаднали на такава извадка но опредлените хора привличат покрай себе си определени други. Погледнете проблема във вашето държание може би за да намерите отговора. Мита ,че мъжете се били "развивали" по-бавно от жените е повече от абсурден и съм крайно не съгласен с вас. Всеки човек е индивидуален и различен общи такива понятия за мен се недопустими осбенно когато са откровено казано глупави. Освен това развитие като опделение може да бъде много различни неща. За мен много жени са неразвити въпреки ,че са по над 35 и са инфантилни в мисленето и решенията си за мен.
0
 
 
Елина Георгиева Toзи коментар ме заинтригува, възможно ли е да поговорим над него ? 20-35 във която графа спадам и аз 28 като години според вас липсват теми за разговор с тези хора. Възможно ли е да ми поясните кои са темите за тозговор които вълнуват и според вас са стойностни за хора 20-35 и 35 -65 примерно? Интересува ме как възприемате държанието на един такъв човек като зряло по какъв критерий и наистина ли единствените хора 20-35 които сте срещали не знам като брой колко са , са хора които се интересуват от шопинг и фитнес ? Което говори според мен много лошо за вашата социална среда в която се намирате защото поради странна причина аз много рядко имам около мен хора в тази възрастова раница които да не знаят къде се намират и да не са отговорни хора каквито рядко ако ли не изобщо да сте срещали. И последен въпрос какъв ви е проблема с игрите ? Ако беше с вас Markiplier който прави по 10 милиона на година от играене на игри едва ли щяхте да викате срещу тях. Или ако един мъж предпочита да играе което правят всички норални мъже не е ок но вие да гледате откровенно блудкави безинтересни и ифантилни сериали и филми е ок ? И по какво се различва гледането на телевизия от жените със играенето на мъжете ? Мерси :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Искаме 47 милиона лева за Южен обходен колектор
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: