ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Почина "бащата" на тирамисуто | ||||||
| ||||||
Кампеол беше собственик на ресторант "Le Beccherie" в град Тревизо. През 70-те години на миналия век, именно той започва да предлага за първи път сладкиша от напоени с кафе бисквити и маскарпоне. Според местни медии десертът се появява за първи път поради грешка на съпругата на Кампеол и тогавашния му главен готвач. Десертът и днес се смята за основен продукт на италианската кухня, обичан по целия свят. Класическото тирамису се приготвя, като се подреждат напоени с еспресо бисквити с маскарпоне и се поръсва с какао на прах. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Международни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Огнен ад на 115 км от АМ "Тракия"
22:08 / 17.05.2024
Ергенът се появи на живо по bTV, направи първи коментар
10:59 / 17.05.2024
Почина майката на Веселин Маринов, отмени концерти
15:49 / 17.05.2024
Жени с много красиви имена празнуват днес
07:38 / 18.05.2024
Надежда от "Ергенът" с бедна издръжка от бившия
08:58 / 17.05.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета