ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Не плачи, Тошко Неделев, те не те заслужават
Автор: Любомир Минчев 15:45 / 02.03.2023Коментари (16)9349
©
Тодор Неделев се разплака на базата в Коматево. Очевидно е, че плачеше заради "жълто-черните“ запалянковци, дошли да го изпратят, а не заради руските началници на Ботев. След всичко, което изтърпя в последните месеци, на Тошко му се наложи да напусне любимия си клуб  за няколко минути - през задната врата, подмолно, интригантски, задкулисно.

Разтърсващ емоционален миг – за футболиста и запалянковците. Миг, който съвсем категорично очерта контурите на позорния стълб, където мястото за ръководството на Ботев е запазено. Подмолното, интригантско и задкулисно управление, оставило на Неделев само един избор – задната врата.

Да, футболът е бизнес, ще кажат ботевистките шефове. Но ако наистина Неделев струва само 300 000 лева, тези шефове не струват абсолютно нищо.

Да, Неделев можеше да каже: Аз не съм за продан. И така да бетонира мястото си в алеята на "жълто-черните“ легенди. И защо да го прави. "Няколко пъти попитах Зингаревич иска ли да остана, държат ли на мен. Отговорът беше: Ти решаваш“.

И решението е взето. След подобен отговор няма друго решение. Те просто не го заслужават.

Да, Неделев можеше да си тръгне по друг начин и никой нямаше да реве. И нямаше да спорим дали той слиза от легендарната клубна сцена или още е там. Можеше, ако футболният бизнес в Коматево не се ограничаваше до пробутване на треторазредни футболисти и треньори, подвизавали се в Дания и Швеция, и търговия с най-добрия си футболист за 300 000 лева.

Казваш на Тодор Неделев, че нямаш нужда от него и вадиш от употреба фланелката му с номер 8 в знак на признателност. Това някакъв майтап ли е?

Тошко, те наистина не те заслужават. Поплачи си за феновете и "Колежа“, където толкова ти се играеше, но да знаеш, че руснаците на сълзи не вярват.


Още по темата: общо новини по темата: 13
07.03.2023 »
03.03.2023 »
02.03.2023 »
02.03.2023 »
02.03.2023 »
01.03.2023 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бухахахахахахахахаххаах Дюнер сълзите на 1912 селски отрепки
+1
 
 
Поредния кух папагал. Стига дъвчите тези 300000 . Те са мюре ,тъпанари.
0
 
 
След време пак ще плаче, но от радост и гняв като започне да взема хубави пари и поиграе истински футбол. Ще разбере за пропилените години в Ботевъ.
на 02.03.2023 г.
0
 
 
ХАХАХАХААААХААХА ТОЧНО ТАКА КОМАТЕВСКИ КЛОУНИ НЕ СПИРАЙТЕ ДА НИ ЗАБАВЛЯВАТЕ ! ЗАГЛАВИЕТО КЪРТИИИИИ ХАХАХАХАХАХААААА ЖЪЛТИЯ ЦИРК Е В РАЗГАРА СИ!
0
 
 
В ситуация като тази с трансфера на Тодор Неделев, всяко влизане в обяснителен режим, потвърждава поговорката Гузен негонен бяга! За сега резултата е 1:1 ако не броим изказването на Анита Терзийска. Да оставим дебатите настрана! Зингаревич пък изобщо не го коментирам, защото добър или лош, той издържа в момента Жалкото Подобие на Великия Клуб Ботев Пловдив!!!
+1
 
 
Пак изкачат едни същи индивиди като въшки начело винаги! Помня как Любчо плюеше по Христола, после обаче се покри, когато Ботев имаше нужда от средства, за да съществува. Защо със същия плам не търсеше изход от създалата се ситуация? В момента Ботев има собственици- хубави, лоши , има ги! Без тях, да попитаме Любчо, ще има ли нещо? Ако той е намерил нови собственици да заповяда да ги доведе и да каже- ето тези са по- добри! Защото сега ще подкокороса няколко малоумника, а после удобно ще се скрие!
+2
 
 
Ботев е посредствен отбор без амбиции, без желание за развитие. За какво да стои тук. Амбициите стигат до там се класират на 10-12 място. Тази тенденция се наблюдава през последните 30 години. Нормално е Тошко да избяга от един посредствен отбор, който само губи мачовете си
-1
 
 
Няма значение кой е виновен в случая, клуб или футболист, важното е че от цялата сага ще страдат феновете и клуба на ботив. това унижение което изтърпяват, а именно звездата да им избяга, (колкото и много фенове да се опитват да го изкарат слаб и посредсвен играч така те още повече се излагат) е по срамно и от Петата и 6 те бахура. Тошко беше лице и икона на младите и неговато бягство е голям удар по всички от ботив.
+1
 
 
Не виждам смисъл от повече писане по темата! Аз на мач повече няма да стъпна! Кого да гледам? Футболисти които не познавам, футболисти които не познават Отбора, футболисти които идват за по десетина мача и си заминават, футболисти които не записаха и минута на терена??? Аз имам гледано повече тренировки на Ботев на Чико и Зехтински, отколкото мачове на тези непознати гастрольори.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: