ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил разумен, сигурно са били друсани с райски газ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:48 / 15.05.2024Коментари (10)72946
©
Другите, явно надрусани, са го подтикнали да кара бързо, казва изпълнителката, която е израснала с покойния 21-годишен младеж

"Кристиан не пие, нито се дрогира. Познавам го от дете. Компанията, с която е бил във фаталната нощ, обаче е била надрусана с райски газ. Именно заради това най-вероятно са го накарали да шофира с бясна скорост."

Това разкри певицата Сузанита по повод трагедията, която преди дни разтърси Пловдив. В малките часове на 13 май джип, управляван от Кристиан Екмекчия с повече от 150 км/ч, навлиза в разделителната ивица между двете платна на булевард и се блъска последователно в няколко големи дървета. В катастрофата на място живота си губи шофьорът, 21-годишният Кристиан, и неговата половинка Теодора. На задната седалка е друга двойка, която се спасява, но е с опасност за живота.

"Ще ми липсваш, приятелю. Горе ще пеем заедно отново", казва още певицата, която е израснала със загиналия в тежката катастрофа.

"Познавах го отлично. Семейството му го е възпитало. Никога не е имал проблеми. Е, обичаше високите скорости, но винаги е бил разумен. В главата ми изникват хиляди въпроси - как се е стигнало дотам. Малко веселие в колата и мъка до живот", казва още Сузанита.

Заради поредната жертва на пътя вследствие на употребата на райски газ певицата апелира той да се забрани. Ако не стане, изпълнителката е готова да се вдигне на бунт. И да организира протести.

"Утре в колата може да е моето дете или пък вашето. Хора, които обичаме. Трябва да станем по-разумни", зове Сузанита и дава за пример какви трайни увреждания може да доведе използването на райски газ.

"Имам приятели, които тотално са глухи заради дишането му. Други пък им изтръпват крайниците. Трети имат паникатаки и тревожност. Опасно е много. Наистина", казва още Сузанита.

"В момента се работи по всички версии. Дали шофьорът, който загина, е употребил някаква субстанция, било тя райски газ, няма как да знаем на този етап. При положение че лицата са починали, експертизите ще станат доста по-бавно, отколкото ако се вземат проби от живи лица. Кога ще са готови резултатите от изследванията, не е ясно."

Това казаха пред "България Днес" от кабинета на окръжния прокурор на Пловдив Ваня Христева. Едно обаче е ясно и то е, че изследванията няма как да докажат наличието на райски газ в кръвта на Екмекчиян.


Още по темата: общо новини по темата: 45
28.05.2024 »
27.05.2024 »
23.05.2024 »
23.05.2024 »
22.05.2024 »
21.05.2024 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мале дано някой не получи инфаркт по време на с**с, че ще решат и него да забранят.
0
 
 
Това звучи като от брата на Семерджиев: яко настъпва ама бил разумен.И какво значение има дали бил употребил нещо!!!
+1
 
 
Накарали са го били.. сигурно пистолет са му били опряли или пък са се хвърлили върху крака му, който е бил на газта.. Всеки човек си има глава на раменете. Ако не можеш да съобразиш какви биха били последствията от такова действие, независимо как те подтикват "приятелите" - не трябва да си на пътя въобще! Ми по тази логика при всяка катастрофа можем да обвиняваме пътниците, а не шофьора! Утре ден някой прегазил човек ще обвинява друг, че го е "накарал". Пълни простотии...
+2
 
 
Да живее чалга поколението с техните наследници, райския им газ, дрогата им, алкохолът им, липсата на морал, липсата на чувство за отговорност и дисциплина, инфлуенсърските им прищявки, показността, консуматорските им идеали и най-вече празната, лишена от емоции и чувства глава!
+2
 
 
И това мангале с изкуствен тен плещи глупости. Райският газ има ефект в момента на дишане, като спрат да го вдишват за минута две се елиминира от белите дробове. Няма как той да е причина за огромната скорост, освен ако не са го вдишвали в колата по време на каране... По-скоро с тия приказки се цели замитане на следи от истинска дрога. Ей в съседната статия Д-р Герев съвсем компетентно е обяснил че вероятно се касае за алкохол или/и/ стимуланти. КАТ бърза,бърза да съобщи "Не са открити следи от алкохол" . Добре, а от ДРОГА ?? Има ли следи ?? П.с. употреба на райски газ постмортем няма как да се установи. Така че нещо ни баламосват...
+3
 
 
Може ли изобщо да говорим за морал в случая при положение, че райският газ е официално забранена субстанция, както и скорост над 50 км/ ч в градски условия дори и в ранните часове на деня/ нощта? Колкото и грубо да звучи, но жалко за унищожените дървета, на които се радвахме от години в квартала, в който сме израстнали и тези дървета са на повече от 40 години….
0
 
 
айде и ти да се издрискаш по темата, че нещо та бяха позабравили миндил с миндила
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кауза Колежа
Парламентарни избори 2024
Електронното записване в детските градини
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: