ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Собственик на ресторант: За два часа съм продавал над 200 супи. Хората преди имаха пари, сега времената са други | ||||||
| ||||||
Кирил Атанасов посвещава целия си живот на ресторантьорството. Преминава през различни позиции - продавач, касиер, барман, сервитьор. Най-топли спомени пази от времето, в което управлява ресторантите на Автогарата и ЖП гарата. "На Автогарата беше лудница. За два часа сме продавали над 200 супи. Евтини бяха цените тогава. Народни цени. Хората имаха и пари, а сега времената са други. Хората умаляха. Нямат възможности", разсъждава бай Кирчо пред Bulgaria On Air. Преди близо 30 години отваря заведение. Най-предпочитана от клиентите му е скарата, но рецептата е семейна тайна между него, съпругата му Мария и дъщеря им Елена, които също работят в семейния ресторант. "Има вече и някои други тайни, но са тънкости. Скара има ли, работа има. Няма ли скара, няма работа", споделя още Кирил. И все пак, ако усетите, че вкусът на традиционните за българската кухня кюфте и кебапче е по-различен, бъдете сигурни, че Бай Кирчо е издал рецептата си. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Показва коментари на Майдан
на 08.01.2024 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Търсещ работа по морето срина алчните ни бизнесмени
20:01 / 19.05.2024
Над 3000 пенсионери получиха допълнително по 200 лева
11:37 / 20.05.2024
Алгафари за "Ергенът": Не, няма такава жена в България
10:30 / 19.05.2024
Две двойки от Hell`s Kitchen останаха приятели и след предаването
21:17 / 20.05.2024
Изписаха Росица Пейчева и бебето
13:20 / 20.05.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета