Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
50 CENT и THE GAME обявиха примирие
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:37 / 12.03.2005Коментари ()1225
©
Рапърите 50 Cent и The Game обявиха примирие. Двамата дадоха пресконференция на 9 март в Центъра за изследване на черната култура Шомбург, за да направят благотворително дарение на Харлемския хор на момчетата и музикалната програма към училището в Комптън.
“Създавам нова фондация - G-Unity, която да помага на хората да преодоляват трудностите и да подобрят живота си, да им помага да продолеят недостатъците си” – казва 50 Cent. “Осъзнах, че за да съм полезен, трябва да преодолея и някои от моите. Game и аз трябва да дадем пример на обществото“.
The Game допълва: “Мисля, че това е реална възможност да покажем на хората силата на нашето общество. 50 и аз доказахме, че истинските недостатъци и проблеми могат да бъдат разрешени с истински разговор. Това е и голяма стъпка за моята организация Блек Уол Стрийт. Може би ще успеем да спасим няколко живота…така, както рап музиката спаси моя.”
Блек Уол Стрийт, описвана от медиите като “движение” е и шоубизнес компания, и обществена програма за бизнесразвитие и образование.
G-Unity е фондация, която дава помощи на нефинансови организации, като главната цел е подобряване качеството на живот на бедните и тези в неравностойно положение. Цел на фондацията G-Unity е и да подчертае голямото значение от подкрепата на академичните институции в усилията на учениците да придобият първокласно образование.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/50-CENT-i-THE-GAME-obyaviha-primirie-5098
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.