Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Проф. Мермерски: Управление като това на Тръмп би било полезно за България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:40 / 30.10.2020Коментари ()3072
©
Кой е българският Тръмп? Отговор на този въпрос даде именитият професор Йонко Мермерски в интервю за "Стандарт".

"Както между Тръмп и политиците в САЩ, така и между него и политиците в България има голяма разлика, обаче имаме и еквивалент. Този еквивалент в България е в лицето на г-н Марешки, каза проф. Мермерски в отговор на въпроса: "Какъв е контрастът и какво сравнение бихте направили между Доналд Тръмп и политиците в България?". Проф. Мермерски е категоричен, че управление като това на Тръмп би било полезно за България.

"Паралелът с Веселин Марешки идва от там, че много малко хора влизат в политиката със свои собствени пари. Тръмп и Марешки водят добър начин на живот, имат си успешни бизнеси и на практика влизайки в политиката, всеки един от тях експонира семейството си, роднините си, децата си и себе си на това да станат публични фигури и да бъдат следени и коментирани за всяко действие", коментира още проф. Йонко Мермерски. И продължи:

"Това ми възникна наскоро като наблюдение, защото е факт, че по-голямата част от политиците влизат с празни джобове в политиката. При условие, че в управлението на България имаме хора с прякори като "Босият“, "Гладният“, "Голият“ и т.н., разбира се преувеличавам леко, но голяма част от тях си идват с готовите прякори, което ме накара да се замисля дали в политиката ни влизат само хора, които нямат средства. И не, тук не става дума за това, че богатият ще бъде по-добър политик от бедният, но все пак когато нямаш ти си зависим и твоите политически възгледи са повлияни повече, отколкото в случая с Доналд Тръмп и бизнесменът Марешки."


Още по темата: общо новини по темата: 82
20.11.2021 »
08.05.2021 »
02.04.2021 »
11.03.2021 »
23.02.2021 »
10.02.2021 »
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница

Още новини от Международни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Prof-Mermerski-Upravlenie-kato-tova-na-Trump-bi-bilo-polezno-za-Bulgariya-1016194
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.