ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Доживотен затвор за Тодор Тотев, жестоко убил баба си?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:38 / 28.09.2012Коментари (14)9895
Пловдивският окръжен съд взе мярка "задържане под стража" по отношение на 21-годишния Тодор Тотев, обвинен че на 26.09.2012 г. в с. Манолско Конаре умишлено е умъртвил баба си Цветка Тотева, като деянието е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Срещу Тотев е повдигнато и второ обвинение за държане на наркотично вещество - 1 г. амфетамин.

Обвиняемият е бил на амфетамини от поне 2 години, стана ясно по време на заседанието на съда днес. По време на разпита, направен в РУП Труд, пък самият той е пресъздал всички подробности по убийството на баба си и това, че е извършил престъпното деяние под въздействието на наркотични вещества и алкохол. Оказа се още, че 21-годишният мъж неколкократно е посягал и на майка си Антоанета Тонева в подобно състояние.

Убитата Цветка Тотева е била наръгана с нож неколкократно и след това е била затисната с чували, пълни със земеделска продукция, предполага се жито. Жената е починала точно от задушаване, и то по особено мъчителен начин, каза прокурът по делото.

Адвокатът на Тодор Тонев поиска настаняването на 21- годишния мъж в психиатрично заведение, където да бъде установено дали той може да носи отговорност за действията си. Това беше и желанието на обвиняемия, което той потвърди по време на съдебното заседание. Съдът прецени, че е налице реална опасност да извърши престъплениe, както и да се укрие, и затова го остави в ареста.

Тодор Тотев е обвинен в тежко умишлено престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна. Доказателствата по делото, събрани на този етап, обосновават в достатъчна степен извода, че именно той е извършил деянието, в което е обвинен. Определението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Пловдивския апелативен съд.




Още по темата: общо новини по темата: 4
15.05.2013 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
27.09.2012 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Аз така и не разбирам защо отмениха смъртното наказание, и защо се гордеем с това? За умишлено убийство трябва да има смъртно наказание! Сега това 21год. момче с какво ще е полезно за обществото? От нашите пари ще се гледа още сигурно 40-50 години... Какъв е смисълът да си толерантен към Убиец? От него повече човек няма да стане - посягал на майка си и убил баба си по жесток начин - е за какъв дявол ти е подобен индивид? И не убиват наркотиците, а хората. С оръжието е същото - не убива то, а човека, който го използва. И с алкохола е така..
+2
 
 
Яд ме е като чуя новина"Задържан еди кой си известен на полицията,свързва се с еди какви си дела и като кажат наркобос."ми иде да закрещя.Като е известен,като полицията знае с какво се занима,а дейността му е незаконна какво прави навън
+10
 
 
Наркоман нещастен. Да бяхме преди '89г. разстрел.
+1
 
 
Парите от наркотици и проституция са нужни не само на Бойко,а и на Станишев.Куфарчета ще летят вечно към София,за това Шенген-нанай....
+17
 
 
А сега пък го изкарайте луд та да мине по тънката, а живота на тази жена кой ще върне.
+18
 
 
Колкото и да ми е трудно да го напиша ще го направя.Този младеж няма право да се разхожда сред обществото.За съжаление не е единствения млад човек с празен поглед сред нас.Бил под влиянието на алкохол и наркотици ами дайте му медал.Ами то по тази логика престъпници няма.Всеки сам избира как да живее.Ама така е по-лесно.Тоя ако не е изперкал от амфетите ще изперка в психиатрията и не дай бог излезе още няколко трупа.и не ми пишете,че някой нямат избор моля ви.Много сме отворени и модерни надрусани.
+18
 
 
Парите от наркотиците не влизат в моят джоб! Да се поразмърдат и пресекат каналите, защото убиват децата ни спокойно и безнаказано!
+13
 
 
Няма какво да декриминалиразат, за да започнат борба с дрогата. Ако искат, да започнат борба с дрогата, отиват в Столипиново, тарашат всичко наред и са те. След това с другите известни места. А... не, не могат, защото те взимат пари от този трафик, без да дават пукната пара за децата, които си отиват и си отидоха, заради гнусните ци*ани и продажни политици и ченгета.
+11
 
 
Декриминализирайте марихуаната, започнете реална борба със синтетичната дрога! Децата изперкаха от тея боклуци!
+21
 
 
Бай Тошоооо... Тия кретени от 22 години насам ни докараха дотам да съжаляваме за тебе. Тогава такива за два дни ги осъждаха,а след още два им изпълняваха присъдите и ги хвърляха на прасетата,сега сакън,косъм да не им падне от главата...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: