Тунчев: С такъв обигран отбор се работи доста по-лесно

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
23:35 / 02.08.2020
3003
Помощник-треньорът Александър Тунчев водеше Локомотив Пловдив във финала за Суперкупата на България срещу Лудогорец, тъй като наставникът Бруно Акрапович е наказан.

"Срещу Лудогорец никога не е лесно. Опитвахме се да пресираме постоянно. Знаехме, че ако им оставим свободно пространство, ще страдаме. Доста сили хвърлихме. Нямахме достатъчно време за подготовка и това ще се случва по време на сезона. Голямо благодаря на момчетата. Някои от тях са само на 10-ина дни подготовка заради прекараната карантина", заяви Тунчев след грандиозния успех на черно-белите в Разград.

"Днес ще се порадваме и от утре започваме да мислим за дербито с Ботев. Надявам се да успеем да привлечем двама-трима футболисти, с които да вдигнем конкуренцията. Надявам се да подобрим класирането си от миналия шампионат. Определено с такъв обигран отбор се работи по-лесно. Сезонът започна по един страхотен начин, но трябва да забравим този момент по-бързо. Ако лежим през целия сезон на тази победа, няма да постигнем нищо значимо", каза още бившият централен защитник.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).