ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Луксозният спортен център Hammer Gym отвори врати в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:08 / 25.10.2019Коментари (0)30426
На 24.10.2019 г. с грандиозно тържество бе отпразнувано откриването на най-новия и ултрамодерен фитнес център Hammer Gym, разположен на над 1000 кв.м., като на територията му можете да се възползвате от фитнес оборудването на световния лидер за силови тренировки Hammer Streght, предпочитано от професионални атлети и спортисти. Залата предлага освен зони за фитнес и бодибилдинг, също така зони за провеждане на кондиционални тренировки и групови занимания с различна интензивност според предпочитанията – пилатес, йога, лечебна физкултура, аеробика, денс фитнес, кросфит.

Обърнато е и специално внимание на най-малките, за тях фитнес центърът предлага зумба за деца. За възстановяване и презареждане след тренировка посетителите могат да се освежат с напитки от протеиновия бар или да се насладят на разпускащата сауна. За максимално ефективен и приятен престой, Hammer Gym предлага на разположение на клиентите си екип от треньори, професионалисти в своята област, за постигане на максимални резултати в кратки срокове.

При дизайна на спортен център Hammer Gym собствениците играят с елегантно преплитане на модерното в индустриален стил, с нотки на ърбън стилистика и вплетени натурални тухлени детайли. Всичко това, заедно със селектирана композиция от подбрани хитове, потапят трениращите в луксозна атмосфера за едно незабравимо спортно изживяване.

Фитнес център Hammer Gym се намира в кв. "Христо Смирненски“, ул. "Ранни лист“ №13, зад магазин "Т маркет“, като изборът на локация не е случаен. В послените години кв. "Христо Смирненски“ се разразства драстично, като именно там са и част от реализираните проекти за жилищно строителство на Симеон Пищалов и неговата строителна компания "АРХ СИТИСТРОЙ“ ЕООД, носител на награда "Златен отвес“ за 2019г. Воден от идеята за безкомпромистност на качеството на предлаганите услуги във всяко начинание, Симеон Пищалов остава верен на същата, влагайки я и в проекта Hammer Gym.

Като приветствие към своите гости, от които: инж. Иван Тотев, Димитър Колев – Кмет на район "Западен“, Община Пловдив, д-р Илия Будев, Гл. инспектор Димитър Димитров – началник сектор "Пътна полиция“ към ОД на МВР-Пловдив, Димитър Арнаудов, европейският и републикански шампион по културизъм Красимир Сарафов, Георги Манафски, Спас Белчевски, както и редица изявени спортисти, партньори и приятели, Симеон Пищалов и неговият партньор Стоян Андреев, многократен световен шампион по силов трибой, споделят: "Нашата мисия е да помогнем на повече хора да намерят мотивация, за да поддържат духа и тялот си здрави!“.

За своите посетители спортният център предлага безплатни посещения за запознаване с предлаганите сортни занимания и услуги в периода от 25 до 27 октомври включително.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Европейски избори 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: