ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите с гневна декларация срещу действията на полицията в София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:05 / 19.02.2018Коментари (33)10223
©
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и обединените фракции Бултрас излязоха с официална позиция относно действията на полицията преди мача между Левски и Ботев.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Обединени фракции Bultras и Клубът на привържениците на Ботев Пловдив (КПБП) за пореден път изказват своето най-голямо недоволство и омерзение от работата на органите на реда в събота преди мача Левски София-Ботев Пловдив в столичния квартал "Оборище".

Определяме като крайно недопустим полицейския произвол, нанесен върху част от пловдивските привърженици, сред които и председателя на КПБП, който се е опитал да разговаря с полицаите. Категорично възразяваме срещу насилието, упражнено върху последния, който, в опита си да разговаря с полицейските части, срещна поведение, крайно неприсъщо за съвремието и цивилизационната претенция на Република България.

Докога футболните фенове у нас ще бъдат третирани по този нечовешки начин и докъде ще стигне самозабравата на господата в униформи, които в непрофесионализма си спряха да зачитат правата дори и на официалните представителни лица на фенските организации?

Докога българският пагон ще търпи подобно самоунижение, погазил напълно изначалните човешки права на свободно изразяване, движение, на достойство?

От името на Bultras и КПБП заявяваме, че ние няма да спрем да задаваме тези въпроси и да търсим отговорност от виновниците. В името на спаведливостта, за всеки български фен!
Още по темата: общо новини по темата: 64
04.05.2018
04.05.2018
04.05.2018
03.05.2018
03.05.2018
02.05.2018
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ZERO
премахни филтъра

0
 
 
Абонати, дежавю, абонати на полицията. Бият ви където ви хванат, хората отдавна са разбрали , че с БЕЗДОМНИКА глупак може да се разбереш само с палката в главата.Всичко друго е безмислено, БЕЗДОМНИКА разбира от бой,но не единствено ... и от словестни истини, аз вече съм заплашен с какво ли не!Значи се разбира крайното ми неуважение към глупака БЕЗДОМНИК...но естествено няма ме пълно разбирателство, само ПОЛИЦИЯТА се справя...
0
 
 
БЕЗДОМНИЦИ... нямам коментар сега, но просто ми харесва да използвам думата БЕЗДОМНИЦИ! Защо пък да не забия някой коментар? Бездомници, кажете какво е сам да си бутнеш стадиона и да го оставиш в бетон и ръждива арматура?След това да обявиш неизползваемия стадион ЗА СВОЙ ДОМ, от където и идва моята любима дума- БЕЗДОМНИЦИ?Нямате дом. Изпреварвам неадекватните подмятания, защо ЛОКО не ми е любима дума- ЛОКОМОТИВ СЕ чувства,ЛОКОМОТИВ се живее,ЛОКОМОТИВ е душа, не може да го изразиш с думи. Ако трябва да опиша живота си с две думи, бих го направил с -ЛОКОМОТИВ Пловдив...Ако трябва да опиша глупостта, идиотията, дебилщината с една дума, бих използвал -БЕЗДОМНИЦИ... Не че обичам глупостта ,за да ми е любима, просто се навъдиха фенски парвенюта в жълто, които се помислиха за НАД всички! Падението на тези парвенюта е радващото, глупакът е най- хубав ,когато сам разбере, че е глупак, това се случи на Колежа!Рядкост е глупакът БЕЗДОМНИК , да разбере, че е глупав, но когато се случи... е това е толкова красиво и ми е любимата дума-БЕЗДОМНИЦИ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин свири дербито Спартак - Ботев в Трета лига
Ботев и КПБП с екскурзия за финала, местата са ограничени
Белия с положителен баланс срещу Ботев, но без успех в последните три мача
Арда стартира продажба на билетите за мача с Ботев
Ботев с призив към феновете: Очакваме Ви в Кърджали!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: