ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Изключително срамно! Локо падна като Ливърпул с 0:5
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:19 / 09.09.2017Коментари (58)15649
© Plovdiv24.bg
Локомотив записа изключително срамна загуба от Пирин с 0:5 в мач от 8-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Станислав Костов (6, 42), Анти Рениа (9), Аймен Суда (71) и Петър Христов (88) отбелязаха за домакините.

По този начин Локо остана на 7-ото място във временното класиране с актив от 11 точки, докато Пирин вече е 8-ми с 9 точки.

Това бе и първи домакински успех за "орлетата" от месец април насам.

Футболистите на Локо бяха повече от отчайващи в този двубой и благоевградчани можеха да вкарат поне още 5-6 попадения, ако не бяха пропуските им.

Още в 25-ата секунда Анти Рениа преодоля елементарно Димитър Велковски и подаде към Станислав Костов. Той шутира, а топката рикошира в крака на Пламен Крумов и след това се удари в ръката му и излезе в корнер. Претенциите на "орлетата" за дузпа правилно не бяха уважени от съдията Станислав Ставров.

В 6-ата минута обаче пиринци повториха упражнението и този път успешно. Анти Рениа отново подмина като малка гара Димитър Велковски, подаде към Станислав Костов, който от няколко метра засече с крак за 1:0.

Само 3 минути по-късно Пирин удвои след поредната странна изява на "черно-бялата" отбрана. Аймен Суда напредна в средата и намери Анти Рениа на десния фланг, който нахлу в наказателното поле и със страхотен удар матира вратаря Мори Диао за 2:0.

Малко след това нервите на Войн Войнов не издържаха и той замени Димитър Велковски, пускайки на негово място Георги Пашов.

Единственото положение за Локо бе в 28-ата минута, когато Пламен Крумов изпълни перфектно фаул, а топката прехвърли стената, но рикошира в напречната греда.

В 42-ата минута Пирин направи преднината си класическа. Анти Рениа отново проби отдясно и центрира в наказателното поле. Вратарят на Локо Мори Диао опита да изчисти с една ръка, но топката попадна в Станислав Костов, който от 10-ина метра я насочи в мрежата за 3:0.

В началото на второто полувреме гредата спаси Локо от нов гол. Радослав Кирилов излезе на добра стрелкова позиция и прехвърли излезлия напред вратар Мори Диао, но топката кацна върху напречната греда.

В 71-ата минута и освободеният преди време от Локо Аймен Суда се разписа. Нападателят, който на Лаута така и не получи шанс за изява, вкара с шут от 12 метра за 4:0. Той беше в явна засада, но страничният съдия не я маркира.

В края на мача току-що влезлият на терена Петър Христов овладя една топка в наказателното поле на Локо и с премерен удар вкара за крайното 5:0.

Така "смърфовете" повториха поражението на английския Ливърпул, който няколко часа по-рано отнесе също 5 гола при гостуването си на Манчестър Сити.

Пирин - Локо 5:0

Голмайстори: 1:0 Станислав Костов (6), 2:0 Анти Рениа (9), 3:0 Станислав Костов (42), 4:0 Аймен Суда (71), 5:0 Петър Христов (88)

Пирин: Благой Макенджиев, Румен Сандев, Стилиян Николов, Юлиян Попев, Анти Рениа, Антон Костадинов, Аймен Суда (87- Петър Христов), Димитър Благов, Станислав Костов, Радослав Кирилов (78- Тодор Траянов), Александър Башлиев.

Локо: Мори Диао, Пламен Крумов, Пламен Николов, Асен Георгиев, Димитър Велковски (12- Георги Пашов), Ванчо Траянов (63- Янко Ангелов), Парвиз Умарбаев, Веселин Марчев, Дани Кики (53- Симеон Райков), Дино Мартинович, Димо Бакалов.



Още по темата: общо новини по темата: 27
19.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на lokomotiv
премахни филтъра

+7
 
 
Нещастници, в това се превърнахме. Всички вън мамицата ви! Кикита микита и тем подобни недоразумения. Пиянките и селянина от Говедарци до кога ще ги търпим! Срам,срам. Сигурно Камбура нареди тотото от Зарата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотивска подкрепа от Румъния за утрешния мач срещу Левски на "Лаута"
Мартин Камбуров със специално обръщение към локомотивците
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: