ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Едо: Жалко за студения душ, казах в колегиален тон някои неща на съдията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:11 / 01.04.2017Коментари (27)6056
Треньорът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян направи интересен коментар на драматичната загуба на неговия тим с 2:3 от Берое.

Ето какво каза специалистът след края на двубоя в Стара Загора:

"След като противникът е вкарал повече голове от нас, явно е заслужавал повече победата. На полувремето се помъчихме да направим корекциите - безобразно първо полувреме и доста по-добро второ. Не мога да кажа, че сме мислили повече за предстоящия мач с Лудогорец в сряда".

"Не мога да ви кажа какво съм говорил в съблекалнята. Жалко, че получихме трети гол в края. Имахме още ситуации за гол. Не смятах, че можем да загубим мача. Жалко за студения душ, който получихме".

"Казах в колегиален тон някои неща на съдията. Чудим се защо на запад тичат повече от нас. Там обаче съдиите не свирят на всеки 20 секунди фаулове за рамо в рамо, а оставят играта да върви".

"Хората в БФС говориха пред мен едно нещо, а с наказанието ми за мача с Пирин се получи коренно различно. Признаха, че изгонването ми не е правилно, но ме наказаха за реакцията ми след това изгонване. Не смятам, че е нормално като те ударят веднъж, да дадеш и другата буза".

"Трябва да стане чудо, за да победим Лудогорец зя Купата. Трябва да имаме изключителен късмет, а Лудогорец изключително нещастие, за да ги отстраним. Това не означава, че ще излезем със свалени гащи на терена".

Още по темата: общо новини по темата: 14
03.04.2017
01.04.2017
01.04.2017
01.04.2017
01.04.2017
30.03.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на isosi
премахни филтъра

-4
 
 
Долу ръцете от ЕРАНОСЯН!!!Най-после имаме най- добрия треньор в А група и пак недоволни!Изкарвате лиценз за треньор за А група и икоментирате, всички останали ТИХИ или жълти, това е изборът на истинския ЛОКОМОТИВЕЦ!!!...
+5
 
 
Едо, престани с тези експерименти, всеки мач с различна единайсеторка,сменяш по 3-4 човека в стартовия състав а на полувремето пускаш поне двама които са били титуляри преходния мач. Или си мислиш че си голям треньор за пределите на България или си самовлюбен и не приемаш никакви съвети от хора които я разбират тази пущина.В Разград разбраха за какво става въпрос и ти показаха вратата а след теб един почти анонимник/Г.Дерменджиев/ ги прави шампиони,играят в шампионска лига и пак ще стават шампиони.Какви са твоите аргументи да си мислиш че си най велик?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Един от героите на Локо отново се разписа в Бахрейн
БФС обяви програмата! Пусна два мача на Ботев и един на Локо
Нов удар по Локо! Основен играч пропуска първите два плейофа
Феновете на Локо засипаха с похвали Тодор Павлов след "приказния" му гол
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: