ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби от Славия с 0:1, вече 6 мача поред е без успех
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:19 / 07.05.2016Коментари (37)10296
© ПФК Ботев Пд
Ботев загуби от Славия с 0:1 в мач от 32-ия кръг на "А" група, който се игра пред малък брой зрители на стадиона в столичния квартал "Овча купел". Борислав Балджийски вкара за домакините в 75-ата минута.

По този начин жълто-черните останаха с актив от 30 точки, който им отрежда 7-о място във временното класиране. Освен това пловдивчани удължиха негативната си серия и вече 6 поредни мача нямат победа в "А" група.

Първата красива атака бе в 12-ата мчинута, когато Лазар Марин центрира в наказателното поле на Славия, където Божидар Васев отправи хубав удар със задна ножица, но топката излезе в аут.

Десет минути по-късно Славия също създаде добро положение. Ивайло Димитров - Косъма шутира от границата на пеналта, но също в аут.

В 31-ата минута Васев се измъкна от опеката на двамата защитници на Славия и напредна, но бе спънат малко преди наказателното поле. Изненадващо обаче не последва сигнал на съдията.

В края на първото полувреме Лазар Марин центрира в наказателното поле на домакините, където Васев направи втората си задна ножица в мача. Този път ударът бе точен, но вратарят Георги Петков изби, а в същото време се оказа, че съдията е маркирал и засада.

В 56-ата минута бе най-чистото положение за белите. Борислав Балджийски центрира от фаул в наказателното поле, а Димитър Пиргов засече с глава. Вратарят Виктор Голас обаче успя да избие в корнер.

Така се стигна до 75-ата минута, когато Славия откри резултата. Даниел Златков и Виктор Голас не се разбраха помежду си и допуснаха груба грешка, която позволи на Борислав Балджийски да вкара гол. Преди това обаче останаха съмнения за нарушение на Калоян Кръстев срещу Златков.

Три минути преди края Георги Йомов от домакините шутира фронтално срещу Голас, а топката се удари в напречната игра.

Ботев игра в състав:

Виктор Голас, Йордан Христов, Даниел Златков (82- Наско Милев), Радослав Терзиев, Игор Ощипко, Серкан Юсеин, Орлин Старокин (67- Милен Гамаков), Лазар Марин, Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов, Божидар Васев.



Още по темата: общо новини по темата: 9
07.05.2016
07.05.2016
07.05.2016
07.05.2016
07.05.2016
05.05.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Bayern Munchen 1900
премахни филтъра

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 08.05.2016 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
ПФК Ботев: Тотална доминация и домакинска атмосфера!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: