ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Страхотен гол на Неделев спаси "канарите" от загуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:12 / 16.04.2016Коментари (26)10828
Ботев (Пд) завърши 2:2 срещу Монтана в мач от 29-ия кръг на "А" група. Жълто-черните се добраха до равенството след страхотен гол на Тодор Неделев в добавеното време, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Преди това Лъчезар Балтанов откри за домакините, а през втората част Владимир Мичев от дузпа и Асен Георгиев бяха точни за гостите.

По този начин жълто-черните записаха трети пореден мач без успех и останаха с актив от 29 точки. В следващия кръг "канарите" гостуват на Лаута в пловдивското дерби срещу Локомотив.

Първата по-добра ситуация за Ботев бе в 18-ата минута. Лъчезар Балтанов центрира в пеналта, където Лазар Марин засече с глава, но в аут.

В 29-ата минута жълто-черните откриха резултата чрез Лъчезар Балтанов. Лазар Марин напредна по фланга, центрира в наказателното поле, където след рикошет топката попадна в Балтанов и той простреля вратаря Христо Иванов за 1:0.

В 40-ата минута Тодор Неделев удари греда след шут от фаул.

Второта част започна с пропуск за Монтана. Христофор Хубчев центрира към Петър Атанасов, който свали топката с глава към непокрития Иван Минчев. Халфът обаче шутира от 8-9 метра в аут.

В 55-ата минута Лъчезар Балтанов можеше да вкара втория си гол в мача, след като стреля с глава от центриране, но Христо Иванов улови точно пред голлинията.

Половин час преди края на двубоя Виктор Голас събори откъсващия се Петър Атанасов и съдията отсъди дузпа. Тя бе реализирана от Владимир Мичев за 1:1.

В 67-ата минута бившият играч на Локо (Пд) Асен Георгиев вкара за 1:2, засичайки с глава центриране на Иван Минчев.

Така се стигна до 92-ата минута, когато Тодор Неделев изравни със страхотно изпълнение. Халфът пое с гърди една избита от защитата на Монтана топка и с левия крак от 20-ина метра я насочи неспасяемо под гредата на вратата на Христо Иванов.

Ботев игра в състав:

Виктор ГоласФилип Филипов, Игор Ощипко (83- Радослав Терзиев), Йордан ХристовЛазар Марин (77- Даниел Златков), Лъчезар БалтановМилен Гамаков (70- Емил Камберов), Серкан Юсеин, Тодор Неделев, Наско Милев, Грегъри Нелсън.

Още по темата: общо новини по темата: 14
21.04.2016
21.04.2016
16.04.2016
16.04.2016
16.04.2016
15.04.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Kiril Spasov
премахни филтъра

0
 
 
Пичове представянето на отбора ни е такова каквото е представянето на феновете ни, собствениците ни, ръководството ни.... 1. Феновете - тази година съм виждал само веднъж клетката пълна, често има свободни места и на централната трибуна.... 2. Собствениците - напънати от власта хора, без особен интерес към отбора като цяло, дори все още не придобили акцийте на клуба... 3. Ръководството - Жоро Марков и компания са с капацитет долна половина на А група..... та, това което искам да кажа е, че това е ситуацията и не трябва да се учудваме от подобна игра и резултати... НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ПОГРЕШНО - не плюя и хуля нито собствениците, нито ръководството, нито феновете... даже адмираций за Самоилов и компания, които все пак издържат клуба и го спасяват от фалит...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Ботев мечтае за финал! Драма, меле, червени картони и аванс за "канарчетата" преди реванша
Проливен дъжд в София! Каранга липсва, съставите на ЦСКА-София и Ботев
Феновете на Ботев тръгнаха за София! Сериозна подкрепа за Керкез и футболистите от трибуните
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: