ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Диан Колев: Лицензът на Локо зависи от Левски и ЦСКА, а техният от нас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:38 / 25.03.2015Коментари (16)7449
© Plovdiv24.bg
Председателят на Сдружение "Бъдеще за Локомотив" Диан Колев даде интервю за Gong.bg, в което разясни ситуацията в клуба към днешна дата и с оглед на факта, че футболистите отказват да тренират. Той обвърза взимането на лиценза с парите, които Локомотив има да взима от Левски и ЦСКА.

"Хора от клуба ми съобщиха, че играчите отказват да тренират, заяви Колев. Аз съм в София да решавам проблеми с лицензирането и не съм запознат с действията на футболистите. Като се върна в Пловдив ще съм наясно със ситуацията и дали отказват да тренират само днес или за по-дълго време", каза Колев. 

"Изключително неприятна ситуация. Абсолютно финансови са причините. Футболистите трябва да си взимат трудовите възнаграждения, които са си заработили. При нас забавянето не е толкова драстично или поне от наша гледна точка. Става въпрос за неизплатени две заплати". 

"От друга страна аз съм доволен от това, което се случва, колкото и странно да звучи. Ние дадохме поредица от сигнали до футболната общественост, в които ние многократно заявихме,че имаме нужда от подкрепа. Хората започнаха да си свързват като собственици на Локомотив, което не е така. Или всички заедно ще вървим , но ние трима ,четирима или петима не сме в състояние да спасим Локомотив. Или всеки ще даде от себе си каквото може или ни чака нелицеприятна съдба", каза още Колев.

Възможно ли е в реалната действителност на България феновете да издържат отбори като Локомотив, Ботев, ЦСКА и Левски?

"Аз категорично съм на мнение, че може, заяви Диан Колев. Специално за Локомотив, с този бюджет и тази организация, е възможно. За другите на знам. Ако Локо Пд има бюджет като на ЦСКА от 14 милиона лева, то ние можем да се издържаме поне 10 години. Категорично е възможно, ако хората се събудят, прозрат това, което ние сме казвали над 20 пъти,че всички фенове трябва да са активни. Ние не сме финансово състоятелни за да се справим сами. Не знам защо не се разбира от хората."

Диан Колев е в София за да подготви документално готовността на Локомотив да вземе лиценз. Каква е вероятността това да се случи и доколко Локомотив е зависим от ЦСКА и Левски ?

"Надявам се да имаме лиценз, споделя Колев. Както е известно ЦСКА и Левски имат да дават пари на Локомотив. В същото време клубът има задължения към футболисти от предходната година. Ако Левски и ЦСКА са коректни, то ние имаме желанието да се разплатим с играчите. Сумите ще стигнат. Тогава и с НАП Пловдив имаме уговорки за погасяваме задълженията и ще получим лиценз. Ако Левски и ЦСКА не ни платят, то тогава ние няма да платим на футболистите и те , ако не пожелаят да разсрочат вземанията им, то ние няма да получим лиценз. А това би трябвало да повлече Левски и ЦСКА, защото ние сме навързани. Нещо като Параграф 22."

Още по темата: общо новини по темата: 12
28.03.2015
27.03.2015
27.03.2015
27.03.2015
27.03.2015
26.03.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Darkov
премахни филтъра

+9
 
 
Деяне, Деяне,жалко момченце!Отивай да търсиш пари и стига си плакал.Нали махнахте Коко.А сега се оправайте с Нежния.Пловдив ще Ви потърси сметка много скоро.Потници нещастни!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: