ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (6) | Вчера (11)
Започва набиране на кандидати за академична Градска Футболна Лига
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:09 / 19.02.2015Коментари (0)1392
©
Градска Футболна Лига стартира записването за първото издание на АКАДЕМИЧНА ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА.Това ще бъде първото студентско мини футболно първенство в Пловдив, което се организира. Идеята е, то да стане традиционно състезание, което да се провежда по време на учебния процес. В Академичната ГФЛ ще могат да се състезават играчи, които имат заверен семестър за текущия полусезон, тоест имат активни студентски права. Отборите ще се сформират на доброволен принцип, без да има задължение играчите да са от един университет. Отборите сами ще избират имената си и съставите си.

Първото съкратено издание на шампионат, ще се проведе в периода 20 март - 30 юни 2015г. като мачовете ще се съобразяват с учебния процес (лекции, упражнения, изпити) и ще се провеждат в удобно за студентите време. За да се включите в АКАДЕМИЧНА ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА, трябва да направите следните стъпки:

1. Да регистрирате отбора в сайта на Градска Футболна Лига, попълвайки следната РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА, до 15 март 2015г.

2. Със създадените потребителско име и парола следва да запишете всичките си футболисти за картотекиране в списъка на отбора. Всеки играч следва да бъде въведен с ЕГН и три имена, като задължителни полета и снимка, номера на тениска и позиция в отбора, както допълнителна информация.

3. Да заплатите такса в размер на 90лв (включваща еднократна такса участие и два предплатени мача депозит) до 15 март 2015г включително.

4. Да заплатите картотека на играчите си до началото на 1 среща на отбора за сезона, в размер на 5 или 12лв (в зависимост от избора на картотека).

Ето извадка от Правилника на ГФЛ, касаещ АКАДЕМИЧНА ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА:

I. Формат на шампионата

Шампионата ще се провежда, като всички отбори ще са в група (при по-голям брой в няколко групи), на принципа всеки срещу всеки. Мачовете ще се провеждат веднъж седмично, всяка седмица, от понеделник до петък от 9:00 до 18:00ч включително, като ще бъдат съобразени с учебния процес на участниците. При желание на отборите, мачове може да се играят и през уикенда. В случай на повече от една група, челните отбори ще играят плейофи за определяне на шампион, които плейофи ще бъдат обявени в началото на турнира.

II. Формат на отборите

Отборите ще са съставени от 5 полеви играчи + вратар, които ще могат да участват в мача, както и от резервни състезатели, които на хокеен принцип ще влизат в игра. Общият брой на картотекирани футболисти може да бъде максимум 20 човека.

Отборите трябва да бъдат съставени само от играчи с активни студентски права, като няма ограничения те да са от един университет. В отборите нямат право да участват играчи, които вече не са студенти или са със спрени студентски права. Като изключение, в отбора могат да участват ученици.

III. Условия за участие

За да участват в шампионата отборите трябва да се регистрират в сайта: www.bamf-bg.eu. Всеки отбор трябва да заплати депозит в размер на 2 мача, с което предплаща последните си 2 мача в шампионата. Освен това се заплаща еднократна такса участие в размер на 30лв. Всеки мач в шампионата ще бъде в размер на 30лв на отбор, което покрива разходите за игрище, съдия, доктор и организация на срещата. Всеки играч трябва да се картотекира, като картотеката за период от 1 календарна година е 12лв и дава право за участие във всички надпревари и турнири на ГФЛ и БАМФ.(Футболисти, които имат активна картотека в ГФЛ няма да заплащат допълнителна. Картотеката е персонална и важи за съответния човек, за съответния период). За първото издание на надпреварата, не е задължително закупуването на годишна картотека. За състезанието ще бъде правена отделна картотека на цена 5лв, със срок на действие до 31 август 2015г, която ще има същите права, като годишната.

IV. Правила за участие

Продължителност на мача: 2 по 25 мин

Участници: 5+1 с неограничен брой смени

Игрище: СЦ Арена

Организация: Съдия, Доктор, Делегат, онлайн статистика в реално време

Програма: ще бъде публикувана предварително в сайта на лигата

Правила: Стандартните за мини футбол на ГФЛ, БАМФ и EMF.

Награди: Купи, медали, статуетки + участие в републикански турнири по мини футбол.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Отлична новина за вратарския пост в Локомотив Пловдив
Георги Дерменджиев преди финала с Ботев: Искаме дубъл!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: