ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (21)
Градска Футболна Лига стартира записването за Зимна лига 2014/2015
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:49 / 06.11.2014Коментари (0)1301
© Plovdiv24.bg
Градска Футболна Лига стартира записването на желаещи отбори, за участие в традиционната ЗИМНА ЛИГА 2014/2015. Вече четвърта година, надпреварата събира любителите на футбол в екстремни условия, като им предоставя възможност да поддържат формата си по време на дългата зимна пауза в шампионата. Двубоите се провеждат през уикенда - събота и неделя, в светлата част на деня, като се играе на открито на терена на Спортен център АРЕНА.

Условията за участие, са традиционните за ГФЛ. Могат да участват всички желаещи отбори, като те са съставени от футболисти с действащи картотеки. Всеки, който няма, може да си направи такава за срок от 12 месеца, като тя важи за всички прояви и надпревари в състава на ГФЛ и БАМФ. Но също така, може да си направи картотека и само за този турнир, което е опция за играчи, които искат да участват само в зимната надпревара. Минимума за съставяне на отбор е 8 футболиста, максимума е неограничен. По време на целия турнир може се записват нови играчи, от които тимът има нужда. Традиционно надпреварата е разделена на две фази - групова, в която отборите играят за да трупат точки и елиминационна, в която според реда на класирането, отборите се борят за титлата. Груповата фаза е умишлено направена да е без голяма тежест, за да може отборите да използват полуофициалния характер на турнира за да пробват нови футболисти, нови тактики, нови варианти за игра. Тази част е и като тренировка за самите отбори, но в по-официален вариант. В елиминационната фаза отборите влизат с всички играчи, които имат записани към последния си мач, като ако бройката е над 20, от тях отпадат излишните играчи. По време на елиминациите, нови футболисти не могат да се записват. По време на турнира не могат да се правят трансфери - един играч да преминава от един отбор в друг. Даден играч може да участва в само един отбор от надпреварата.

За да се запише за участие даден отбор, който вече участва в надпреварите на ГФЛ през сезон 2014, то той трябва да заяви това писмено на: gradska.liga@gmail.com. Ако отборът е нов, то той трябва да се регистрира в сайта (най-горе в дясно бутон регистрация), попълвайки следната РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА.

Таксите при участие са следните:

1. Депозит от 2 предплатени мача - 80лв - служи за да покрие последните два мача от турнира, в които отборът ще вземе участите, по време на ЗИМНА ЛИГА. Този депозит е застраховка, че отборът ще се явява на мачовете си.

2. Такса за участие - 20лв - еднократна такса, служеща за образуване на фонд за наградите в края на турнира.

3. Картотеки на играчите - те са задължителни за участието във всички турнири и надпревари на ГФЛ и БАМФ. Всеки който има действаща, няма да заплаща нищо, докато не му изтече.

- Всеки който желае може да си закупи годишна картотека в размер на 12лв (важи от дата на плащане, за 365дни);

- Може да се закупи картотека за турнира, която е в размер от 7лв (важи до 7 март 2015г)

- Може да закупи картотека за мач в размер на 2лв (важи за мача, който е закупена)

Надпреварата ЗИМНА ЛИГА 2014/2015 ще се проведе от 6-7 декември 2014г до 7-8 март 2015г. Точната схема ще зависи от броя записани отбори. КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ - 1 декември 2014г. Техническата конференция преди турнира ще се проведе на 2 декември, като по-късно ще бъде обявено кога и къде.

За повече въпроси и информация: 0892 242 838 и gradska.liga@gmail.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Какво се случва в Ботев? Директор не отрече, че клубът ще напусне "Колежа"
С мисъл за финала: Ботев търси добър резултат в Кърджали
Новак Джокович бе уцелен с шише с вода по главата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: