ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев: Сега можеше да сме във "В" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:42 / 09.10.2014Коментари (17)4577
© Plovdiv24.bg
За да дадем точна оценка за представянето на Локомотив, трябва да се върнем доста време назад. Знаете, че след като се върнахме зимата от Испания, започнаха проблемите между феновете и собственика на клуба Коко Динев. От март месец до завършването на първенството, отборът бе оставен на автопилот. Започвайки подготовката за новия сезон, всички знаят каква беше обстановката. Няколко човека се качиха в автобуса за Банско. Другите - Маламов, Кики и Стефанов, останаха в Пловдив. Тогава аз с приятелските си отношения с Матушев, го помолих да дойде в Пловдив. Първата тренировка беше с 8 футболисти, от които петима бяха юноши. Когато се върна отбора от Банско, някой от момчетата се присъединиха, други бяха освободени от ръководството, което направи изключително големи усилия да вземе акциите от Коко Динев. Мисля, че ако нямаха смелостта и задружността тези хора, сега за Локомотив щеше да се говори като за отбор от "В" група. Това беше една смела постъпка от тяхна страна. Двамата братя Колеви, Велин Терзиев, Митко Ботушаров и няколко момчета, които всеки ден са на стадиона и показват колко много обичат Локо.

Самият Коко Динев казваше, че не е в състояние да издържа клуба. В онзи момент, 4 дни преди мача с Левски, започнахме да събираме футболисти. Никой не очакваше да направим равен без подготовка и без финанси. Аз и Наско Узунов ходехме при наши по-заможни фенове да събираме пари за отбора. Някъде успяхме, някъде не, но тогава стана ясно, че хората с пари не желаят особено да наливат пари в Локомотив. Въпреки всичко започнахме първенството. Най-важното бе, че Камбуров избра Локо пред парите в ЦСКА. Никой не е поставял цели, нито имаме претенции да постигнем нещо през този сезон. След слабите резултати и оставката на Матушев говорих с Христо Колев и му казах, че му е време да приложи опита си като футболист и помощник-треньор, и заедно с Пашев и Камбуров да поемат отбора. Да победиш Литекс, и то с игра - си е успех. Във никакъв случай не искам да кажа, че ние сме направили нещо голямо. Сигурно ще има още загуби, но нашите момчета трябва да дават всичко на терена. Аз винаги съм казвал, че в Локомотив трябва да работят локомотивци. Христо Колев го познавам от дете, по-честен човек във футбола не съм виждал. М

ного приятно съм изненадан от начина, по който се опитва да води тима. Обяснява всяка една ситуация. Много добър екип са с Пашев и Камбуров, по цял ден гледат видео и разменят мнения. На Христо Колев му предстоят много години работа на Лаута и аз винаги ще го подкрепям.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на lokodin
премахни филтъра

+2
 
 
Като източвахте Коко и той ви даваше пари много ви беше добре а ти пенсионер и ви водеше едни добри футболисти и биехте подред ти и ония палячо изгонихте Коко и затова докъто сте вие никои няма да ви вземе и да дава пари мухлувци такива
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: