ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Диан Колев: Новият треньор трябва да върне феновете на Локо на стадиона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:23 / 08.10.2014Коментари (29)8813
© Plovdiv24.bg
Председателят на Сдружението "Бъдеще за Локомотив" Диан Колев коментира деликатното състояние на клуба и предизвикателството пред ръководството да осигури стабилност на отбора.

Той не подмина и темата за конфликта в ръководството между Велин Терзиев и напусналия Константин Думанов, за напускането на Неделчо Матушев, за това, че привържениците не идват на мачовете на отбора и така не подкрепят и финансово клуба.

"Локомотив си продължава подготовка по разписание. Много ни зарадва тази победа. Не бих казал проблеми в ръководството. Има определено разминаване във вижданията на двама души. Все пак ръководството не е само от двама души. Но двама от тях имат различни виждания за нещата, как трябва да се случват. Не трябва да се акцентира толкова върху това нещо" - заяви Диан Колев.

"Основните цел и приоритети остават. Кадровите промени в ръководството не са толкова важни. Всеки един от хората може да си отговори какви проблеми имат един с друг. Категоричен съм, че не може никой да извлича облаги от ръководството на футболен клуб. За мен е много по-важно да се фокусираме върху основните задачи, които ни предстоят. Те не са се променили от самото начало. Нашата основна цел като ръководство е осигуряване на финансова стабилност и самостоятелност, което в момента не се случва по начина, по който сме си представяли" - каза още Колев.

"Със смяната на треньора се забеляза променя в начина на поведение на футболистите на терена и се надявам това да повлияе на хората да се върнат на стадиона. Почти няма решение, което да се взима самостоятелно. Няма такова. Всички решения се взимат след детайлно обсъждане. И освобождаването на Матушев стана по подобен начин. Всички заедно преценихме, че е необходима промяна" - сподели още Диан Колев.

Източник: Гонг







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на DON T85
премахни филтъра

+1
 
 
Ми той Нежния с кИбапчета и бира нимой да ни върни,та тренера ли?С кво ще ни върни,с безплатни пържоли ли?Може!!Наззздрави!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за вратарския пост в Локомотив Пловдив
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: