Петър Курдов раздава шамари в Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:27 / 28.07.2014
4345
Страхотен скандал е помрачил общото събрание на футболен клуб Марица, информира агенция Спортал. Жесток побой е бил причина събитието да бъде прекъснато преждевременно. В главната роля е бил легендата на Левски Петър Курдов. Самият той е предизвикал мелето, като това е станало в момента, в който той е научил, че е освободен като член на Управителния съвет на клуба. 

Бащата на нападателя Атанас Курдов се е нахвърлил върху колегите си и е започнал да ги налага и да им раздава шамари. 

Ръководителите на Марица не са успели да озаптят развилнелия се техен колега и се е наложило той да бъде извеждан с полиция от залата. Дори и органите на реда обаче трудно са излезли на глава с Петър Курдов, който е продължил да обижда и заплашва останалите членове на Управителния съвет на Марица. На агресора може да му бъде повдигнато обвинение за хулиганство и да бъде изправен пред съда.

Това не е първата подобна проява на Петър Курдов, който е известен със сприхавия си характер и с лекотата, с която влиза в конфликт с много хора. Наскоро бившият таран бе награден по повод големите празненства, с който се отбеляза 100-годишнината на Левски.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).