Мениджър нападна любимец на бултрасите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:04 / 24.06.2014
3767
Атрактивният футболен мени­джър Геор­ги Градев разкри в социалната мрежа, че е бил подведен от бившия футбо­лист на Ботев и голям любимец на бултрасите Бобан Грънчаров.

Агентът разкри, че националът на Македо­ния не е спазил обеща­ние към него и адвоката Радостин Ва­силев. 

Ето какво на­писа Градев на стена­та си във "Фейсбук":

"Приятели, през м. януари 2014 г. Ботев Пловдив беше на път да уволни Бобан Грън­чаров. Но той се обърна към мен и колегата Радостин Ва­силев за помощ. Ние веднага се отзовахме и отидохме в Плов­див, където се срещ­нахме лично с г-н Ангел Палийски. След проведените разговори, Ботев Пловдив се отказа да уволни Бобан, ка­то дори му заплати обезщетение в раз­мер на 60 000 евро благодарение на на­шия труд. Бобан ни обеща възнагражде­ние в размер на 10% от тази сума, което до ден днешен не сме получили! Искам всички да знаят, че Бобан Грънчаров е един ОГРОМЕН ЛЪЖЕЦ и МНОГО некоректен човек. Искрено се надявам съдбата да му се отблагодари за това му поведение. А ние с колегата ще намерим механизъм да си съберем пари­те от него, бъдете сигурни! БОБАНЕ, НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБ! ТИ СИ ЕДИН ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ И ИЗ­МАМНИК!".



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).