ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (21)
Курдов: По-скоро ще фалирам Марица, отколкото да дам лиценза на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:13 / 20.06.2014Коментари (55)10768
©
Новият член на Югоизточната "В" група Марица (Пд) няма да продава на никого лиценза си, още по-малко пък на фенове или спонсори на Локомотив (Пд), изпълнителният директор на "кършиякалии" Петър Курдов. "Категорично заявявам, че по-скоро бих фалирал Марица, отколкото да тръгна да правя сделки с хора от Локомотив Пловдив. Всички помните как преди време на "Лаута" се отнесоха с мен, когато тогавашния им собственик Галя Топалова поиска да ме назначи за изпълнителен директор.", каза Петър Курдов.

Тогава феновете провалиха назначаването му на поста, заплашвайки с екскцесии, като бяха подкрепени и от Христо Бонев. По този начин той опроверга информациите, че Марица може да продаде лиценза си за Югоизточната "В" група на фенове и спонсори на Локомотив Пловдив, които не искат Коко Динев да е собственик на любимия им клуб и са готови да започнат от аматьорите, но "черно-белия" тим да се изгради на нова основа. Петър Курдов добави, че са осигурени средства за участието на Марица в третия ешелон.

Източник: в. "Тема спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на kataluniq
премахни филтъра

-10
 
 
Напълно нормална реакция на алкохолика след като преди години го изгонихме , като мръсен циганин от Лаута! В същност, това беше един от многото ни правилни ходове през годините, в които преди всичко поставихме честта си, пред жалкия страх, дали ще ни има?! Това може да се случи само в Локомотив Пловдив, защото този клуб и феновете му са олицетворение на честта, за разлика от всички останали и именно заради това достойно качество, Локомотив е обречен на страдание, но накрая винаги оцелява, а феновете му са заслужено горди! От известно време срещу Локомотив Пловдив има съвсем преднамерени действия за затриването му от страна на недоброжелателите му..... и затова пътя към спасението ще бъде тежък, но със сигурност ще завърши с успех и черно-белите отново ще бъдат щастливи и горди с клуба на живота си! До тогава много жалки душици ще имат поводи за радост, но след нея следва ужасяващ период на възмездие! САМО ЛОКО!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Какво се случва в Ботев? Директор не отрече, че клубът ще напусне "Колежа"
С мисъл за финала: Ботев търси добър резултат в Кърджали
Новак Джокович бе уцелен с шише с вода по главата
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: