ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев ще поваля ЦСКА с резерви и юноши
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:25 / 11.05.2014Коментари (11)4997
© Plovdiv24.bg
Мъри пази Анисе и Иршак за Бургас, Стойчо взе Карачанаков и Долапчиев
В Ботев Пд всички мислят за мача на сезона - финала за Купата на България срещу Лудогорец в Бургас. Затова в днешния последен двубой на жълто-черните за шампионата с ЦСКА честта на пловдивския клуб ще защитават предимно резервни футболисти. Сред 11-те се очаква да стартира и определяният като новия Тодор Неделев - 18-годишният Серкан Юсеин. Треньорът на Канарчетата Станимир Стоилов няма да може да разчита на наказаните Ромарио Кортзорг и Георги Сърмов, а Абел Анисе и Томаш Иршак, които висят с по 8 жълти картона, ще останат извън групата, за да не се рискува участието им на финала за трофея. Освен това Мъри ще съхрани и още някои от основните си играчи, които обаче ще бъдат на пейката и при нужда може да се появят в игра. Играчите, които ще излязат на терена на базата в Коматево, обаче искат да зарадват бултрасите с добра игра и победа над ЦСКА. Не е за пренебрегване и фактът, че при успех жълто-черните ще приберат по 4 бона на калпак.

Треньорът на Ботев Пд Станимир Стоилов в последния момент ще прецени дали да започне мача в постройка 4-4-2, или 4-2-3-1. Очаква се Мъри да съхрани силите на Юнес Хамза и той да остане резерва, а в предни позиции местата си да сменят Феребори Доре и Иван Цветков.

ЦСКА пък няма друга алтернатива освен победата, ако иска да запази второто си място във временното класиране. Настроението в съблекалнята на армейците е приповдигнато, след като през седмицата шефовете дадоха на футболистите заплатите за февруари. Са-шетата дори са обещали, че през следващата седмица ще изчистят още едно възнаграждение на играчите, както и част от премиите за четирите победи над Левски. Треньорът Стойчо Младенов няма кой знае какви проблеми с окомплектоването на състава си. Твърдо аут е левият бек Жереми Фо-Поре, който е наказан за два мача. Заради травма пък извън състава остана младият халф Иван Маркович. Това принуди Младенов да включи в групата за мача позабравените Антон Карачанаков, Борис Галчев и Григор Долапчиев, които обаче почти сигурно ще останат на пейката. Треньорът на ЦСКА отново ще заложи на схема 4-2-3-1. На върха на атаката ще действа Омар Косоко, а малко зад него ще оперира Емил Гъргоров. По крилата се очаква да играят Иван Стоянов и Неманя Милисавлевич. В предишния кръг Ботев Пд загуби с 0:3 от Литекс в Ловеч. В същото време пък ЦСКА по програма почиваше.

Още по темата: общо новини по темата: 10
13.05.2014
12.05.2014
11.05.2014
11.05.2014
11.05.2014
10.05.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Zoxee 1912
премахни филтъра

Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.05.2014 г.
+7
 
 
В петък след обед си взех билет. Дано напълним базата. Трябва да стреснем наперените чорбари! Дано не се повтори играта в Ловеч, а момчетата да играят освободено и да се раздават!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голяма опашка пред стадион "Христо Ботев" в Пловдив, но не за билети
Керкез проговори на български, феновете му подариха шалче. Треньорът за сезона: Феноменален!
Балтанов напусна терена със сълзи! Ботев завърши сезона със загуба от Арда
Аплодисменти! Емоционално изпращане за Лъчезар Балтанов на "Колежа"
Красота! Ботев с много юноши в състава за бенефиса на Балтанов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: