ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Станков изригна: Не съм мишка и умреляк, писна ми от тази помия!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:33 / 25.04.2014Коментари (30)8854
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Александър Станков реагира гневно на декларацията на Лудогорец и обвиненията на феновете на "смърфовете". Специалистът остана бесен на видео монтажа, показан от ултрасите, които твърдят, че не се е радвал при гола на Мартин Камбуров за 1:1 срещу Славия в София.

"Пълна простотия, манипулиран монтаж, бесен съм! Това не са фенове на Локомотив (Пловдив). Истинските запалянковци не могат да направят такъв монтаж, след като знаят какво съм направил за този отбор, как изградих колектива и докъде стигнахме. Бесен съм, защото кадрите са манипулация. Не е вярно, че не съм се радвал при гола на Камбуров. Показаните кадри, че коментирам нещо с помощника си изобщо не са от ситуацията след гола на Камбуров. Писна ми от цялата тази помия! Работя всеотдайно, давам всичко от себе си за Локомотив, а накрая ме заливат с помия", афектирано реагира Станков по повод декларацията на феновете на Локо (Пд), които твърдят, че "черно-белите" участват в манипулирани мачове.

"Такова нещо не съм очаквал. Всички знаят какви са ми реакциите след гол. Това тяхното е долна инсинуация. Стига фалшиви хора, които се правят, че обичат Локомотив (Пловдив). Убеден съм и знам, че има много хора, които наистина обичат Локомотив, но в момента са извън стадиона", продължи специалистът.

По повод декларацията на Лудогорец, откъдето твърдят, че Станков и Камбуров са се държали цинично и агресивно спрямо четиримата съдии в реванша на "Лаута" в сряда, треньорът на Локо (Пд) коментира: "Пълни глупости! Като личност съм темпераментен, нормално е да горя в мача, но никога не съм бил арогантен, не съм псувал и обиждал. Винаги внимавам с приказките, които говоря преди мач, а и по време на него. Какво да направя, че характерът ми е такъв, че не мога да стоя с кръстени ръчички и да гледам като на театър. Обичам да съм темпераментен, обичам през цялото време да подвиквам на футболистите, давайки им указания. А и смятам, че по този начин ги надъхвам допълнително."

"Не мога да гледам спокойно мач, треньорът съм. Няма как да се случи да стоя и да гледам като някой умреляк! Винаги изживявам мача. В сряда реагирах на доста ситуации, но без да обиждам никого. Стойчо Стоев започна диалог с мен, пита ме нарушение ли било, не било ли... Но аз не му отговорих. Колега ми е, никога не бих казал лоша дума за него, но той се обърна към мен. Да, емоционални са ми реакциите, но няма как да е иначе, защото не съм мишка и умреляк", добави Сашо Станков.




Източник: БЛИЦ
Още по темата: общо новини по темата: 2
27.04.2014
25.04.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Bultrasss
премахни филтъра

на 25.04.2014 г.
+10
 
 
С плюене срещу треньора и играчите,че са продажници.С плюене срещу президента,че е дебела свиня и със заплахи със саморазправа срещу други локомотивци,които не мислят като тях потниците ще постигнат едно единствено нещо. Ще консолидират всичките останали и когато това стане а то ще е скоро,ще се изсипе върху тях такъв ураган,че от потниците им ще останат само разчепкани парцали.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: