ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велин Терзиев: Коко Динев живее на гърба на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:33 / 21.04.2014Коментари (257)21272
© Plovdiv24.bg
"Публиката на "Локомотив ПД" не харесва президента на клуба Коко Динев и затова се стигна до хвърляне на димки и пиратки на терена, а оттам и до прекратяване на мача. Това е протест срещу него", каза в "Здравей, България" Велин Терзиев - Нежния от официалния фенклуб на "Локомотив ПД".

По думите му феновете на харесват президента, защото в клуба не се работи професионално. "За всеки един мач ние се съмняваме дали той ще се играе или не", каза още Терзиев и добави, че имат подозрения, че мачовете са продадени и не се играе честно.

"Коко Динев е човек, който живее на гърба на "Локомотив ПД", каза Терзиев.

Той съобщи още, че в клуба не се плащат редовно заплати, самите футболистите започват да се съмняват дали мачовете не са уредени. "За да не се стига до тук трябва държавата да се занимае с тези проблеми", категоричен беше Терзиев.
Още по темата: общо новини по темата: 35
26.04.2014
25.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
22.04.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на lpfc12324
премахни филтъра

+20
 
 
Коко живеел на гърба на клуба! Нежен ли си , груб ли си не те знам, но явно си доста зле ментално ! Коко беше човека който сложи седалки , пооправи стадиона , направи игрища и т.н. ФАКТ! А ти кой си ? До колкото знам май въртиш кебапчетата пред стадиона . С какво помогна ти на отбора? Страх те е да не си загубиш кебапчетата и минералната вода, това ли е цялата работа? Когато влагаш пари в нещо , защо да не живееш от него както твърдиш за Коко? Не мислиш ли че ти и твоята пасмина комплексирани отрепки сте тези които живеете на гърба на отбора? "Той съобщи още, че в клуба не се плащат редовно заплати, самите футболистите започват да се съмняват дали мачовете не са уредени" . Ти пък откъде знаеш кой какво е получил , нали ако не се плащаха заплати половината нямаше да излязат да играят. Също така не мислиш ли че футболистите биха били част от един мач когато е уговорен - футболистите се били съмнявали лелеее. Що нищо не казахте за уговорени мачове на Локомотив които всички знаем - срещу Пирин 4:4 , Срещу Вихрен 0:1 , срещу Славия като станахме шампиони (съдията) ... тези мачове всички знаем какво се случи... що нищо не каза тогава бе? Кой си ти че ще говориш от името на всички локомотивци , кой си ти че ще продаваш билети и ще препитваш хора които са на стадиона още преди ти да си бил роден . Явно е че желанието да си запазиш копторката на стадиона е по-голямо от любовта ти към Локомотив . Срам сте за отбора ей.... изложихте ни пред цяла България , разединихте и изгонихте феновете и доведохте отбора до криза от която няма да излезем с години.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: