ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри хвърли оставка!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:16 / 19.03.2014Коментари (42)8455
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Ботев Станимир Стоилов сподели след края на мача срещу Левски, че е подал оставка тази сутрин. Специалистът не пожела да разкри повече подробности дали тя е била приета от клуба. 

"Днес, в 8:30 часа, подадох оставка. Мотивите ми са, че се създаде негативизъм около отбора. Играчите са под огромно напрежение. В Ботев се изгражда нещо голямо и не искам аз да съм причината да се съсипе нещо такова. Веднъж вече в моя живот бе съсипан един прекрасен отбор, не искам това да се повтори", коментира Стоилов.

Относно срещата с Левски той заяви: "Бяхме под голямо напрежение. През второто полувреме казах на футболистите да играят отпуснато, нямаше какво да губят. Много тежък мач, но заслужена победа на нашия отбор", добави Мъри.

Ето какво сподели Стоилов на пресконференцията след мача:

"Отлична, добра и историческа победа за Ботев. Не всеки ден се елиминира Левски за Купата"

"Основните мотиви за оставката ми са негативното настроение и негативизмът около отбора. Негативизмът пречеше изключително много на футболистите. Никога не съм се съмнявал в качествата на отбора или в желанието на футболистите. Собственикът е осигурил всичко, което е необходимо да да се случва добре."

"Не исках да участвам в разрушаването на един милионен проект. Негативизмът може да попречи на такъв проект да се случи. Този проект трябва да се запази и да продължи да се развива. Аз веднъж видях как се разваля един отбор и клуб. Нямам желание да участвам или да бъда причина за разрушаването на един такъв проект, който е граден с много любов."

"Надявам се да приемат оставката ми. В крайна сметка отборът върви прекрасно в първенството. Този отбор трябва да бъде обгрижван с повече любов."

"На този етап няма други планове. Не съм преговарял, нито имам намерение да преговарям с други клубове към момента. Посвещавам победата на Юли Попов. Попов няма никаква вина за загубите."

 

 

Още по темата: общо новини по темата: 5
06.06.2014
20.03.2014
18.03.2014
17.03.2014
16.03.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на трифончо
премахни филтъра

+2
 
 
Пичове, станахме като говедата и чорбата. След 2 слаби мача искаме оставки. Не може така, разберете го! Нашата работа е само и единствено ДА ПОДКРЕПЯМЕ БОТЕВ Пловдив! За другото си има директори и собственици. Честита победа на всички пловдивчани!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пет години без великия Динко Дерменджиев - Чико
Време е за шоу! Пълни трибуни, битка на терена и надежда за нов "жълто-черен" финал
Именик свири на Гергьовден на "Колежа"
Ботев вече не е на седмо място
Официално: Извънредни новини от ЦСКА-София! "Червените" имат нови собственици
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: