ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Управляващите допуснаха грандиозен гаф със скандала "Локо"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:38 / 08.03.2014Коментари (79)19361
© Plovdiv24.bg
Без съмнение, темата на вчерашния ден бе уволнението на Атанас Узунов от Локомотив. Всички се концентрираха върху това, но самото уволнение е само фасадата на скандала, върхът на айсберга.

Слабите сценаристи обаче позволиха набързо да лъсне истината около изгонването на Узунов от Локо.

Декларацията която се появи в официалния сайт на "черно-белите" и която обяснява как "животът ни се е подобрил при това правителство", е толкова нелепа и нескопосана, че от всякъде прозира, че е излязла из под пръстите на нещо от сорта на най-компрометирания областен управител в историята на Пловдив Венцислав Каймаканов. Последвалата реакция от страна на кукловодите на Каймаканов от ДПС, само направи "акцията" да изглежда още по-смешна и нагла.

Миналата седмица публикувахме материал, в който попитахме Каймаканов дали е патологичен лъжец или върховен некадърник. Май ще се окаже второто.

По-важното в случая обаче не е върховният гаф и тотална некадърност при прилагането на сценария, колкото това, че лъсна с пълна сила моделът на управлението на страната ни в момента.

ДПС управлява, на гърба на приведената от Сергей Станишев до нивото на лека приятелка в момента БСП и с помощта на националния предател Волен Сидеров, който все още има наглостта да се самоопределя като националист.

Не трябва да се съмнявате, че тази акция на ДПС е насочена срещу футболните фенове от цялата страна, заради протестите пред Джумая джамия. Търсеше се изкупителна жертва.

Не е трудно да притиснеш компрометирана личност като Константин Динев и да му намериш цаката до толкова, че да го накараш така силно да се наведе и да се унижи.

Тази проява на наглост обаче е на път да взриви обстановката в страната. А дали от етническата партия и техните господари не целят точно това?

Целта на ДПС и техните партньори от БСП е само една - тотално отвращаване на населението от политическата класа, за да може българите да не гласуват, като по този начин печелят избори с твърдия си електорат.

Планът им засега успява и само от нас българите зависи да го провалим, чрез тотално и масово гласуване на изборите, независимо за коя политическа сила.

Още по темата: общо новини по темата: 8
12.04.2014
10.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
07.03.2014
07.03.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ultras1926
премахни филтъра

-2
 
 
Еничари и в поза партер пред ДПС, никога няма да бъдем! Неградските да му мислят, които оскверниха паметта на патронна им за едната база и стадион!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Фенклубът на Локо: Да поздравим шампионите! За славата на Пловдив!
Крушарски иска селекция от българи, постави цел до края на сезона
Локомотивска подкрепа от Румъния за утрешния мач срещу Левски на "Лаута"
Мартин Камбуров със специално обръщение към локомотивците
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: