ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков за ситуацията около Маламов: Явно аз обичам повече Локо от него
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:45 / 04.03.2014Коментари (67)10921
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив Александър Станков коментира пред Plovdiv24.bg ситуацията около Станислав Маламов, който вчера обяви в личния си профил във Фейсбук, че слага край на престоя си на "Лаута".

"Прекалено много се преекспонира този случай с Маламов. Аз не виждам за нужно цял Пловдив от 3 дена се занимава със Станислав Маламов", бяха първите думи на Станков.

"Този футболист прекалено много е видял добро от мен. Видял е толкова доверие и грижи от моя страна. С неговото поведение просто, нито аз го заслужавам, нито отбора, нито никой. Той си кореспондира по Фейсбук с хората от Пловдив, а няма доблестта да излезе и каже ясно каква е истината", продължи специалистът. 

"Няма треньор на света, който да отдели толкова внимание колкото съм отделил и на Георги Стефанов, и на Станислав Маламов, и на хората, които са свързани по някакъв начин с този клуб. В това число влиза и Рангел Абушев, на който съм отделил толкова сили, енергия и желание да остане в Локомотив. Явно аз съм повече човек и обичам повече Локомотив от тях", завърши Станков. 

Plovdiv24.bg установи също така, че утре ще стане ясна съдбата на Маламов в Локомотив след среща на ръководството на клуба с играча.
Още по темата: общо новини по темата: 4
07.03.2014
04.03.2014
04.03.2014
03.03.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на lauta maina
премахни филтъра

-9
 
 
Само така! Да се маха ! И Малама, и Стефанов и Абушев не са никакви таланти. Кишада влиза за два пъти 10 минути и вкарва два гола, тези тримата общо едвам събират 2 гола на сезон. Какви фтболисти са? Освен двата гола, които Рони мушна на турците в дербито друг добър мач има ли? А другите двама са още по-зле . Тва че са наши момчета не означава, че без да имат качества трябва да стоят в отбора, поне да се стараеха да подобрят играта си. Колкото до тотото и цирковете преувеличавате с тея неща, има нещо, ама не е чак толкова черно, колкото го изкарвате, нормално е в спорта да има такива неща, особено в най-западналата страна от Ес. Ако не е участие в тото, то пък ще е рев към БФС че съдийте са поръчкови, и ше искаме да напускаме А група, в долните групи пък е още по-зле, ако става на въпрос, винаги има начин да се нагласи един резултат със или без участието на футболисти или собственици. А стилът на игра е такъв, какъвто може да си позволи този състав от рендета, дърводелци и трима опитни старци. Радвайте се на това, което е сега 4-място, даваме отпор на лидерите, напред сме за купата, имаме си Марто.
на 04.03.2014 г.
+10
 
 
Ще започна от малко по-далече,няма бедна и социална държава,няма бедна и с честен футбол страна!Запомнете го!Не може с празен стадион да се издържа отбор,кой както иска да го разбира!Плюем,викаме.....освен Коко Динев друг не се нави да ни вземе.Станков му е работник ,така че ще прави каквото прецени.Гадно е ,жалко е ,Маламов ми е един от любимите наши футболисти(наред с Камбуров,Тунчев и Ел Матадор Мето Стойнев),нооооо не му е любимец като няколко тюфлеци дето ги бута.Успех на момчето и дано скоро се завърне при нас при по-добри времена!Само Локо и само напред и нагоре!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Фенклубът на Локо: Плътно зад отбора! Нека заедно спечелим този изключително важен мач!
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: