ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Благотворителна изложба за ДЮШ на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:15 / 12.12.2013Коментари (10)2951
© Plovdiv24.bg
Клубът на привържениците на Локомотив (Пд) и Сдружение "Бъдеще за Локомотив" ще организират благотворителна изложба за възраждане на детско-юношеската школа на черно-белите. Това обявиха на специална пресконференция днес организаторите. Изложбата ще се състои в галерия "U P. A. R. K." на 19 декември от 19,00 часа. Галерията се намира на ул. "Отец Паисий" 24 в Пловдив, срещу бившето ДФС Локомотив.

Идеята за изложбата е на привърженика на Локомотив (Пд) Николай Неделчев, чийто баща е скулптор.

"Аз съм пловдивчанин под прикритие - вече 25 години живея в София. Събрали сме творби на 24 от най-големите пловдивски художници. Средствата от продажбата на картините ще отидат за подпомагане на детско-юношеската школа на нашия любим клуб. Надявам се цялата изложба да бъде разпродадена на 19 декември вечерта", обяви Николай Неделчев.

Почитателите на изкуството ще имат уникалния шанс да се сдобия с картини

на Георги Божилов - Слона, Кольо Карамфилов, Станимир Видев, Атанас Хранов, Румен Жеков, Иван Шишков, Димитър Келбечев и други известни творци.

На пресконференцията беше презентирана и поредната Черно-бяла Коледа. Традиционната сбирка на привържениците на Локомотив (Пд) ще се състои на 22 декември (неделя) от 12,00 часа в Концертна зала на бившия Партиен дом. Събитието ще отбележи 30-ата годишнина от спечелването на Купата на Съветската армия и 25-ата годишнина от създаването на фенклуба на Локомотив (Пд), който е първи по рода си в България.

Освен това ще бъде направена презентация на втората част на книгата за историята на Локомотив - "Оттук започва любовта" - "Хроники за Пловдивския любимец".

По традиция Черно-бялата Коледа ще завърши с награждаване на най-добрите деца от детско-юношеската школа на Локомотив (Пд) и с обявяване на резултатите от анкетата за Футболист №1 на Локомотив (Пд) за 2013 година.
Още по темата: общо новини по темата: 3
20.12.2013
19.12.2013
19.12.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Sims2
премахни филтъра

-2
 
 
Оказа се положително и за локо, че направихме бижуто в Коматево. Най-после взеха да се замислят и за децата, бази, стадиони...общо взето за нещата, които остават във времето. Големият винаги е дърпал малките напред, но браво, че макар и късно...пък и дори да е за да се сравняват с Ботев! Жалко, че не могат да намерят собственик като нашия...човек с визия за бъдещето, а не поредния дебел печалбар-чалгаджия. С тия 20 млн, с които Жоро Илиев ви купи една титла, която дори не е при вас, можехте да имате стадион за чудо и приказ, но уви! Дано като направим стадиона, още повече се съсредоточите над важните неща!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Локо падна от Левски и записа трета поредна загуба в плейофите
Фенклубът на Локо: Да поздравим шампионите! За славата на Пловдив!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: