ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Александър Станков: Не сме обречени срещу Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:36 / 21.11.2013Коментари (22)5948
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Александър Станков заяви, че "смърфовете" не са обречи срещу евробоеца Лудогорец и ще преследват своите шансове при гостуването в Разград, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Предстои ни мач срещу един от най-добрите отбори у нас, който се представя добре и в Европа. Въпреки класата на Лудогорец, ние имаме шансове да вземем нещо от това гостуване. В такива мачове, Локомотив може само да израства и да върви напред", коментира наставникът.

"Лудогорец разполага с достатъчно класни футболисти. С каквито играчи да излязат срещу нас, ние уважаваме противника, но пък и противникът трябва да уважава нас, защото Локомотив е много опасен отбор", допълни той.

&quo

t;Ние изповядваме наш стил на игра на когото не изневеряваме, но е нормално да предприем някаква стратегия за този мач", каза още Станков.

"Факт е, че при нас има целенасочена атака. Това от една страна е добре, защото когато сме под напрежение сме готови за удари под кръста. Не казвам, че има специална целенасочена атака към нас, но нека хората, които го правят да знаят, че това ни кара да сме в по добро състояние", обяви специалистът.

"Това, че на моменти има сблъсъци в нашия отбор. Това говори, че има характер и мъже в тима. Може би някои искат да провеждаме тренировката прегърнати, не тук в Локомотив са събрани мъже и на мен това ми харесва", завърши Александър Станков.


Още по темата: общо новини по темата: 16
25.11.2013
25.11.2013
23.11.2013
23.11.2013
23.11.2013
23.11.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на locomotiv_pld
премахни филтъра

+16
 
 
До скоро бях един от най-големите критици на Станков, но признавам, че човека опроверга много такива като мен и положителните неща в работата му вече са в пъти повече от негативните! Много е важно в тази държава да се научим да имаме търпение и тогава да критикуваме! Станков разсъждава много правилно и резултатите вече са налице! Не така стоят нещата в другия лагер.....! Там треньора тръгна добре, но напоследък се излага сериозно заедно с отбора си!...... Ето, това не бива да се случва в Локомотив! Всяко начало е трудно, но когато успяваш да направиш от нищо-нещо, без пари, без лоби, без "подпиране" оттук-оттам, тогава може да се каже, че си добър треньор и стратег! Това се отнася за Станков! Да, загуби тепърва ще има, но това, което постигна Локомотив Пловдив до момента, въпреки купищата проблеми в клуба от всякакво естество е повече от достойно и феновете на този клуб могат да бъдат единствено горди с успехите на отбора на живота си! САМО ЛОКО!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: