ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков: Апелирам всички, които обичат Локомотив да ни подкрепят срещу Славия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:41 / 18.10.2013Коментари (64)7809
© Plovdiv24.bg
Апелирам всички, които истински обичат Локомотив да заповядат на мача срещу Славия, заяви старши-треньора Александър Станков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "За нас е много важно феновете да дойдат и да ни подкрепят в този двубой. Тяхната подкрепа е много важна в такива срещи. Искрено се надявам и апелирам всички, които обичат Локомотив да бъдат на стадиона, за да може да помогнат на отбора, както емоционално така и психически, за да можем да победим", каза още той.

"Подготовката ни протече нормално, както всеки един друг мач от шампионата. Лошото е, че все още имаме 3 основни футболисти, които няма да могат да се възстановят за двубоя. Това са Здравко Лазаров, Пламен Крачунов и Костос. Предстои ни двубой със сериозен отбор, който е готов да поднесе изненада на всеки отбор от първенството още повече като гост", продължи с
пециалиста.

"Много се радвам за тези две момчета от школата, които започнаха с отбора през седмицата. Аз съм треньор, който обича младите футболисти. Подсказаха ми за тях и на драго сърце ги приех да тренират с мъжки отбор. Представят се много прилично на този етап в тренировките и нищо чудно в някои от предстоящите срещи, независимо дали е за първенство или за купа да включа някои от тях. Докато съм аз треньор на Локомотив ще се дава шанс на такива момчета от школата", коментира треньорът относно включването на юношите Халибрям Кармаджъ и Стоян Григоров с мъжкия отбор.

"На базата на това кога започнахме подготовката на отбора не мога да кажа, че не съм доволен от класирането до момента. Въпреки това обаче имаме да изчистим много детайли от играта. Все още от игрови план има много неща, които трябва да се обработват", завърши Сашо Станков.

Още по темата: общо новини по темата: 17
20.10.2013
20.10.2013
20.10.2013
20.10.2013
20.10.2013
19.10.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Plovdiv26
премахни филтъра

-2
 
 
Аз пък и още много други няма да сме на стадиона.Никаква подкрепа за отбора ни, превърнат в пътуващ цирк!
+2
 
 
На един Коко му виновен, на друг Станков...? Престанете да пишете глупости, а ходете на мач и подкрепяйте отбора. Мислете ли, че играчи и тренъори не четят какво пишете по сайтовете? И от тук идва голямо напежение сред играчите и в комплект с празните трибуни отбора не се представя на нужното ниво, което ние искаме. А, повечето от феновете само искат, но не дават от себе си, а само плюят. Разберете, на отбора му трябва спокойствие, а не напрежение!
+5
 
 
Който обича Локомотив ще е на стадиона, гн. Станков! Вярно е, че повечето от хората пишещи тук са финансово затруднени и смятат 800 лева за добра заплата, но е крайно време да осъзнаем като нация че както можем да изискваме по-високо възнаграждение за труда си, така и не може вечно да се надяваме хем на евтини неща хем и качествени.Крайно време е и администрацията на клуба да предприеме мерки за стимулиране на продажбите на сезонни карти.
-2
 
 
В дивия бе смешник, подиграхте се с всички в дербито, а от финала миналата година все още ми е зле.Продажниците, пенсионерите и марионетките на Тото ВЪН!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Крумовград се мести на "Лаута" заради разрив в отношенията с ПФК Ботев
Крушарски: Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен, но нещата не винаги се получават
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: