ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пд триумфира в "железничарското" дерби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:51 / 02.09.2013Коментари (93)12212
Локомотив Пловдив спечели "железничарското" дерби със столичните си съименници и победи с 3:1 в последен мач от 7-ия кръг на "А" група.

Мартин Камбуров изведе "смърфовете" напред в 23-ата минута. Любимецът на "черно-белите" фенове се възползва от лошо изчистената топка и с много красив удар от въздуха намери опразнената врата за 1:0.

Пловдивчани нанесоха своя удар в 50-ата минута. Здравко Лазаров центрира остро от фаул, а изскочелият от дълбочина Пламен Крачунов разстреля Божидар Митрев а 2:0.

В следващите минути двата тима вдигнаха оборотите и за няма и минута си размениха по едно положение. Първо Румен Трифинов пропусна да намали останал сам срещу Йордан Господинов, а в ответната атака Митрев показа невероятен рефлекс и спаси далечен удар на Лазаров.

В 58-ата минута столичани се върнаха в мача със страхотен гол на Александър Дюлгеров. Юношата на Пирин Бл засече от воле подаване на Александър Бранеков в наказателното поле не оставил шанс за изява на Господинов.

Седем минути по-късно гостите бяха много близо до изравняването на резултата, но удар на удар на Маркиньос бе изчистен пред самата голлиния от Александър Тунчев.

В ответната атака "смърфовете" убиха ентусиазма на своя съперник с трето попадение. След центриране от корнер на Здравко Лазаров, Габриел до Кармо засече леко топката, тя премина през няколко футболисти и влезе във вратата на Божидар Митрев за крайното 3:1.

Локо Пд - Локо Сф 3:1
1:0 Камбуров
2:0 Крачунов
2:1 Дюлгеров
3:1 До Кармо

Локо Пд: Господинов, Тодоров, Крачунов, Тунчев, Диего,Н'Дайе, Паулиньо, Якимов (Кики), До Кармо, Камбуров (Стефанов), Лазаров (А. Георгиев)

Локо Сф: Митрев, Дюлгеров, Бранеков, Матютю, Ранджелович (Костадинов), Махамат, Трифонов (Гаджев), Маркиньос, Том, Писаров (Бибишков), Гаел

Още по темата: общо новини по темата: 10
02.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
31.08.2013
31.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на БУФЕР_69
премахни филтъра

+12
 
 
Локомотивци, чели ли сте някои романи на Чарлз Дикенс?Играта ни е, като роман на този бележит английски писател през Викторианската епоха.Романите му са интересни, но самият Дикенс пише много тежко, особенно ако четете творенията му на класически английски.Колкото повече четеш, толкова повече ти става едно мрачно, скучно...тежко.Мъчително се чете Дикенс затова правя аналог на играта ни с неговия почерк.Гледайки играта на Локомотив можеш или да получиш инфаркт, или да се поболееш.След като си гледал мач на Локомотив се чувстваш, като изцеден лимон, като настъпана хлебарка...смазан, че премазан.Дори победите не могат да те зарадват истински, щото са дошли с много страдание.Не знам, братя, но Станков е най-трудния футболен специалист за разбиране.Гледахте ли вчера жълтите с ЦСКА? Е правите ли разлика между тяхната и нашата игра? Колкото смисъл и последователност има в играта на жълтурите, толкова обратно пропорционални са тези аспекти в играта при нас!Ще е много интересен двубоя.Жълтите с техния подчертано изграден офанзивен стил срещу нашия организиран хаос.С жълтите надали ще тръгнем да се надиграваме, освен ако Станков не го слуша главата.Ако ги бием, ще ги бием на мускули, с дух, надъхване...със себераздаване, анти-футбол и въобще всичко анти на позитивното, логичното и нормалното.С тоя треньор Господ да ни е на помощ!
-12
 
 
Баси филмарите.. На 14 ще ядете куРавия. :) 19?6 ??
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Левски с четири открити тренировки до мача с Локомотив
Героите на Локо от шампионския сезон получават овации от феновете преди мача с Левски
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: