ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ЦСКА и Ботев не се победиха на "Армията"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:52 / 01.09.2013Коментари (168)13026
ЦСКА и Ботев не се победиха и направиха 0:0 в супердербито от 7-ия кръг на "А" група. Агитките на двата тима създадоха добра атмосфера на стадион "Българска армия", на който присъстваха около 7000 зрители.

"Армейците" бяха отбора, който създаде първата опасна възможност пред една от двете врати. Това се случи в 21-ата минута, когато Ивайло Чочев стреля от границата на наказателното поле, но Адам Стаховяк изби с вещина. 

Само минута по-късно страничния стълб се оказа верен помощник на стража на пловивчани. След центриране от корнер Валентин Илиев стреля триково с пета, но коженото кълбо се спря в гредата.

В 32-ата минута Мариян Огнянов пропиля златен шанс за "канарчетата". Седмицата на Ботев бе изведен брилянтно от Тодор Неделев сам срещу Томас Черни, но халфът си поведе лошо топката и вратарят на "червените" улови коженото кълбо.

Две минути преди края на първата част с пропуск за "жълто-черните" се отчете и Тодор Неделев. Бъдещият футболист на Майнц 05 бе изведен в наказателното поле от Мариян Огнянов, но ударът на национала от воле с неудобния му десен крак намери външната страна на мрежата.

В даденото от рефера продължение полския страж на Ботев отново трябваше да показва своята класа, спасявайки с актратктивен плонж удар на Марсиньо от фаул.

Само 10 минути след подновяването на игра Емил Гъргоров пропусна 100% чисто голово положение. Марсиньо изведе Бъдема сам срещу Стаховяк, но изстрелът на последния прилетя високо над напречната греда.  

Само няколко минути по-късно Ботев отговори чрез Мариян Огнянов. Йордан Христов се включи чудесно отдясно и центрира към точката на дузпата, където Огнянов бе оставен непокрит и стреля без да се замисля, но право в ръцете на Черни. 

Секунди преди края на срещата ЦСКА остана с човек по-малко след втори жълт картон на Джаксън Менди.

В крайна сметка дербито завърши 0:0. С точката Ботев събра актив от 14 пункта, което го отрежда на 3-то място. ЦСКА е на 9-та позиция с 8 точки.  

ЦСКА - Ботев 0:0

ЦСКА: Черни, Менди, Янчев, Дюлгеров (Хауърд), Марсиньо (Морейра), Милисавлиевич, Илиев, Чочев, Попов, Косоко (Карачанаков), Гъргоров

Ботев: Стаховяк, Грънчаров, Огнянов, Неделев (Костов), Христов, Минев, Иршак, Анисе, Ромарио (Луис Педро), Галчев, Спрокел

Още по темата: общо новини по темата: 15
03.09.2013
01.09.2013
01.09.2013
01.09.2013
31.08.2013
31.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на kikohonda
премахни филтъра

+17
 
 
незнам докога ще се налага Мариян да играе по цял мач като той е жива трагедия последните 3-4 мача,за мен лично в отсъствието на Цветков и Вандер център нападател трябваше да е Педро или Ромарио а Анисе да играе зад нападателя,Мариян е за скамейката с такава игра
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: