ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев си го изкара на Черноморец, "канарчетата" безкомпромисни в Бургас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:53 / 18.08.2013Коментари (105)14736
© Bulphoto
Отборът на Ботев спечели с 2:0 гостуването си на Черноморец Бургас в мач от 5-ия кръг на "А" група. Точни на стадион "Лазур" в Бургас за "канарчетата" бяха Бобан Грънчаров и Ромарио Кортзорг.

Срещата започна повече от добре за пловдивчани, които още във 2-ата минута поведоха с гол на Бобан Грънчаров. Македонският национал се извиси над всички в наказателното поле на "акулите" и с глава засече центриране на Тодор Неделев.

Ботев довърши своя опонент с втори бърз гол дело на Ромарио Кортзорг. Холандския стрелец засече на празна врата центриране на Абел Анисе и даде комфортна преднина на своя тим за няма и четвърт час игра.

В 38-ата минута дебютиралия с екипа на Черноморец Мартин Кавдански спаси своя тим от нов гол. Бившият защитник на Локо Пд успя да изчисти от голлинията удар на Ромарио и по този начин успя да запази интригата в мача.

През втората част бургазлии се нанесоха в половината на гостуващия тим след като останаха с човек повече на терена заради втори жълт картон на Борис Галчев.

Въпреки численото превъзходство, играчите в "синьо" не успяха да пропукат защитата на пловдвичани. Така възпитаниците на Станимир Стоилов се реваншираха пред бултрасите, за домакинската загуба от Любимец преди седмица.

Черноморец - Ботев 0:2
0:1 Грънчарон 2
0:2 Ромарио 11

Черноморец:
Дашев, Маркиньо, Аммари, Манзола, Чико (Филипов), Кавдански, Стоянов, Балтанов, Фонсека, Оливейра (Пехливанов), Атанасов (Павлов)

Ботев: Стаховяк, Христов, Грънчаров, Спрокел, Минев, Галчев, Иршак, Огнянов, Анисе (Домовчийски), Неделев (Сърмов), Ромарио (Дяков)
Още по темата: общо новини по темата: 13
18.08.2013
18.08.2013
18.08.2013
18.08.2013
16.08.2013
15.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Стивън_1912
премахни филтъра

+9
 
 
Започнахме отлично и вместо да вкараме 5-6 гола, си заработихме картони , като единият от тях беше дори червен. Галчев играе добре, но в същото време прави много излишни нарушения, не малко от които за картони. Лошото е че не се съобразява дали вече има жълт картон преди това или не. Така че Мъри трябва да говори с него и също така при получен жълт картон да го вади колкото се може по-скоро. Мариян Огнянов вече четвърти пореден мач не играе нищо и му е време да седне на пейката. Не разбрах защо нямаме интерес към Дъсти Мюлдер, който е най-добрият бек в България. Само Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
ФИФА обяви големи промени във футбола, треньорите ще ползват ВАР по време на мач
Преместиха три мача в Трета лига, единият е на дубъла на Ботев
Слави Шопов: Поздравявам Ботев за Купата! Концентриран съм върху работата си в ЦСКА
Докато феновете празнуваха: Дубълът на Ботев гази с 4:0
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: