ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Валери, какво са ти направили в Германия?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:32 / 15.08.2013Коментари (43)11746
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив щеше да е днес едноличен лидер в "А" група с може би 20 гола плюс, ако не беше Валери Домовчийски. Не е ясно какво са направили германците на това момче, но то не е същото. Няма нищо общо с онзи Домо, който с Левски разнищи Киево, а преди това караше немците от Шалке да си удрят каските. Днес жълто-черната фланелка носи съвсем друг играч. При това толкова неадекватен, че няма накъде.

Очевидно е, че този футболист има проблеми. Не е ясно обаче какви са те. Станимир Стоилов пое голям ангажимент към Домовчийски. Върна го към големия футбол. Мъри буквално извади нападателя от нафталина, след като дълго време той поритваше в долните дивизии на Германия, забравен от всички. Спряха да го викат в националния отбор, сещаха се за него само като се мернеше някоя стара снимка на големия отбор на Левски от преди няколко години.

Мъри обаче заложи името си и тропна по масата. Започна да налага Валери почти веднага след идването му. Какво обаче направи Домо, за да се отплати за показаното доверие? Получи червен картон още в дебюта си в Лига Европа срещу Жрински в Мостар. Никой обаче не му каза и дума. Последва мачът с Пирин Гоце Делчев, който даде нови ясни сигнали, че нещо с Валери не е наред. Нападателят се скъса да пропуска от всевъзможни позиции. Най-накрая вкара гол във вратата на неврокопчани, но после си заши и ефектен автогол. Все пак покрай разгромната победа на своите отново представянето му остана на заден план.

Но както се казва веднъж стомна за вода, два пъти стомна за вода, ама на третия път... Срещу Любимец преди няколко дни се видя как Домовчийски го играе ганкиното дори срещу новаците. Валери закопа Ботев с невероятни пропуски. След края на мача пък Мъри Стоилов каза, че дори слон да е бил на терена е щял да вкара поне едно от положенията. А щом треньорът, който го доведе в Ботев му размаха пръст, значи нещата не са като хората.

Откакто пристигна на Колежа се вижда ясно, че нападателят е крак от маса. Опитва се да прави нещо, ама не му се получава. Съвсем логично и феновете не могат да го приемат, след като не го чувстват свои. Валери е от играчите, които са точно обратното на Тодор Неделев. Интровертни, тихи, не "горят" в мача и не могат да вдигнат трибуните. Не на последно място трябва да се отчете факта, че Домовчийски е забравил и българския език. От интервютата му си личи, че има сериозен проблем и с комуникацията. Стигна се дотам, че вече всички се питат: "Валери, какво ти направиха в Германия?"

Източник: "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 13
18.08.2013
18.08.2013
18.08.2013
18.08.2013
18.08.2013
16.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на popa popov
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Георги Дерменджиев: Готови сме за финала! Няма фаворит, Ботев иска да се докаже пред феновете
Официално: Продадоха 10 000 билета за финала за Купата
Отварят две каси на Националния стадион в деня на финала
Кметът на Пловдив и "жълто-черна" легенда с призив от "Колежа": Да подкрепим Ботев във финала!
Керкез: В един мач всичко е възможно! Нормално е да не сме фаворити
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: