ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо подчини и носителя на Суперкупата, изравни се по точки с лидерите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:53 / 05.08.2013Коментари (214)20208
След като преди седмица взе скалпа на Левски насред София, отборът на Локомотив Пловдив победи и носителя на Суперкупата на България Берое Стара Загора с 3:1 в интересен и динамичен мач, нанасяйки първо поражение на възпитаниците на Петър Хубчев и изравнявайки се по точки с лидерите в шампионата Литекс и Ботев Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Головете за пловдивчани вкараха Н'Диае, До Кармо и Камбуров, а за гостите точен бе Каядо.

Мачът започна двуостро. Първо "зелено-белите" атакуваха опасно отляво, а малко по-късно Йордан Тодоров пробва удар от въздуха, но не успя да намери рамката на вратата. Последваха сравнително спокойни минути, в които и двата тима по-скоро внимаваха да не допуснат гол, отколкото смело да погледнат към противниковата врата. Тази привидна пасивност обаче приключи в 41-та минута, когато вездесъщият Здравко Лазаров центрира от корнер, а новото попълнение на Локо Н'Диае се извиси над всички и вкара във втори пореден двубой, след като преди седмица наказа и Левски в София.

Вторите 45 минути започнаха с лек териториален превес на Берое, който в 54-та минута даде резултат, когато Каядо напредна отляво, надбяга Диего Фераресо и с хубав удар

направи 1:1. Този гол направи мача още по-интересен, като само 3 минути след изравнителното попадение Мартин Камбуров можеше да изведе "черно-белите" отново напред, но острието на Локо от около 3 метра не успя да отбележи. Това обаче се случи в 62-та минута, когато Кавдански нацели страничния стълб след пас на Якимов, а при добавката До Кармо бе безпогрешен от непосредствена близост и "смърфовете" поведоха с 2:1.

В 72-та минута пловдивчани имаха нов страхотен шанс за гол, който до голяма степен да предреши изхода на мача. До Кармо получи топката в центъра, напредна много добре и пусна към Камбуров, който центрира успоредно на голлинията, но неточно. 

Противно на логиката старозагорци не изнесоха играта напред, за да изравнят за втори път, а Локо продължи да бъде по-активният и търсещ победата отбор. Това бе материализирано в 87-та минута, когато Мартин Камбуров вкара втория си гол за любимия Локомотив след завръщането си, бележейки от 11-метров наказателен удар, отсъден за нарушение срещу влезлия като резерва Стефанов.

Локо: Господинов, Диего, Тунчев, Кавдански, Якимов (Стефанов), Н'Диае, Георгиев, Тодоров, Камбуров, Лазаров (Атанасов), До Кармо (Крачунов).
Още по темата: общо новини по темата: 12
07.08.2013
06.08.2013
05.08.2013
05.08.2013
05.08.2013
04.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на UltraFrontBotev
премахни филтъра

-3
 
 
бихте БИРОЕЕЕЕЕЕ .. не БАЪРЕН... ина4е тва с факлите бе6е голям смях
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Джовани подлуди китайците с красив победен гол в 96-ата минута
Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение, на Локо - същата работа
Томаш: Трябва да отрежа главата на Андреев! Не става само с приказки и самочувствие извън терена
Фенклубът на Локомотив: Любовта, без която не можем!
Томаш: Не съм доволен, нямаме постоянство! Играхме бавно и тромаво
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: