ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Две фракции на "Лаута" бойкотират Коко Динев, няма да ходят на мачове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:41 / 17.07.2013Коментари (191)16943
© Plovdiv24.bg
Две от фракциите на "Лаута" разпространиха декларация, в която се аргументират защо ще останат извън стадиона по време на мачовете от новото първенство. В материала двете групи от Лаута акцентираха върху част от причините, свързани с финансовия благодетел Константин Динев, заради които знамената им ще останат извън стадионите на България. Ето и текстът без редакция:

След като стана ясно, че любимият ни отбор отново ще бъде ръководен от Константин Динев, ние искаме да изясним нашата позиция и да разясним действията, които ще предприемем от тук нататък. 

Ние като хора с принципи, вярващи силно в локомотивския дух и чистотата на идеята наречена Локомотив Пловдив, няма как да подкрепим този човек като благодетел на отбора. В медиите се пуснаха много клиширани и сладникави призиви за "обединения", "юмруци" и т.н. На нас ни е ясно, че това е елементарен PR осъществен от слугуващите на г-н Динев медии. Стигна се и до там, доказани локомотивци като Христо Златински и Рони Абушев, да не желаят да играят за любимия отбор, именно заради Динев. 

Желанието ни е тази декларация да бъде кристално ясна и да опише точно вижданията и намеренията ни. Аргументите ни да не приемем Коко Динев като благодетел на Локомотив са следните: 

- Динев вече е компрометирана личност в българското общество. Докато беше собственик на Локомотив името му стана символ на черното тото, уредените мачове и уговорките под масата. 
- Дори и след последното събрание на акционерите проведено на 15.07.2013, акциите не са директна собственост на Динев, а на други още по-съмнителни личности, което говори най-малкото за нежелание за поемане отговорност и ангажимент към клуба.
- Да не забравяме как "милеещият" за Локомотив Динев взе със себе си почти всички играчи на отбора и ако не беше г-н Марешки изпадането ни беше сигурно.
- По време на предишното управление на Динев публиката на Локомотив се отдръпна от стадиона така, както никога преди не се е случвало заради дългата поредица странни резултати на отбора.
- По време на предишното управление на Динев хората се съмняваха във всеки един мач - стигна се до там, че честно спечелени мачове се коментираха като купени или наредени. И това ще продължи и занапред, ако Динев е собственик на клуба.
- По време на предишното управление на Динев дублиращият отбор на Локомотив изпадна от елитната група и вече две години не може да се върне там. Причините за това са ясни на всички.
- Юношите на клуба са тотално пренебрегвани и не намират никакъв шанс за реализация в мъжкия отбоp.
- По време на предишното управление на Динев на Лаута цареше невиждан организационен хаос.
- По време на предишното управление на Динев през Локомотив минаха огромно количество футболисти събрани от кол и въже, а школата остана на заден план. Тези, в които имаше футбол се продаваха при първа възможност.
- По време на предишното управление на Динев дълговете на Локомотив не намаляха.
- Привличането на компрометирани футболисти със съмнителен морал.
- Редица уважавани фирми в България отказват да спонсорират Локомотив и да рекламират в клуба именно заради това, че клуба се ръководи от Динев.
- По време на предишното управление на Динев Локомотив "игра" финал за Купата на България. Това престъпление пред над 10 000 пловдивчани спрямо Локомотив не е забравено и никога няма да бъде забравено! 


Това са само част от действията, които доведоха до това ние като организирани привърженици да сме твърдо против г-н Динев като благодетел на клуба. 

Поради това нашите знамена няма да бъдат на оградата на ст. Локомотив, а нашите песни няма да звучат по време на мачовете на отбора. На този етап ние ще протестираме извън стадиона, но начините и методите, чрез които ще се борим срещу управлението на Динев, ще търпят промяна във времето. 

Неподвластни никому, никога!

Napoletani Ultras Plovdiv 1995

The Usual Suspects

Източник: lportala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Jesse James
премахни филтъра

+9
 
 
Ше му накривите капата на Коко. А когато за първи път дойде като се махна Галя и ви купи мача със Славия да не изпаднете не рИвахте нали?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: