ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив не издържа срещу Лудогорец, получи гол в края
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:56 / 15.04.2013Коментари (129)15532
Локомотив Пловдив загуби с 0:1 гостуването си на Лудогорец в последен мач от 22-ия кръг на "А" група. Възпитаниците на Стефан Генов изиграха и спазиха перфектно указанията на своя треньор, но 3 минути преди края рухнаха след като резервата Кишада се оказа най-съобразителен в наказателното поле от корнер и вкара единствения гол в срещата.

Иначе двата тима започнаха доста активно участието си на "Лудогорец Арена" и с добро темпо на игра. Шампионът не застраши с кой знае какво през първата част своя опонент и с две статични положения се опита да изплаши пловдивчани, но Йордан Господинов на два пъти се намеси блестящо и спаси удари на Мирослав Иванов.

"Смърфовете" също така имаха своя шанс за гол. Първият такъв се откри пред Рангел Абушев, който бе оставен непокрит в пеналтерията на домакините при един ъглов удар, но младият нападател не прецени коженото кълбо и отправи несполучлив удар.

В края на първата част Станислав Маламов пробва рефлекса на Владислав Стоянов. Халфът на Локо Пд отправи много хубав удар от около 22 метра, но стражът на "зелените" плонжира и успя да избие топката.

След почивката Лудогорец се нанесе изцяло в половината на "смърфовете" и започна да редува атака след атака, но невероятният в тази среща Йордан Господинов отчая шампиона с блестящите си спасявания.

Още в 47-ата минута Витиня отправи силен далечен удар, но Господинов със страхотно спасяване изби топката.

В 58-ата отново Йордан Господинов бе на висота и успя да парира удар на Марселиньо от непосредствена близост.

Само 3 по-късно Миро Иванов изстреля бомбен удар от далече, но феноменалният в тази среща Йордан Господинов успя да избие топката, която след това срещна напречната греда и излезе в корнер.

В 87-ата минута защитата в "черно-бяло" не можа да издържи на напрежението от страна на играчите в "зелено" и рухна. Иван Стоянов центрира от корнер в наказателното поле на Локомотив, след което Моци засече топката с глава и я отклони към задната греда, където Кишата бе оставен непокрит и отблизо вкара за крайното 1:0.

Лудогорец - Локомотив 1:0
1:0 Кишада (87)

Лудогорец: Вл.Стоянов, Шоко, Гулдан, Моци, Витиня (68' Ив. Стоянов) , Генчев (77' Ернандес) , Дяков, Иванов, Марселиньо, Александров, Гъргоров (46' Кишада)

Локомотив: Господинов, Марков, Кавдански, Котев, Диего, Д.Георгиев, В.Георгиев, Златински (85' Тимонов) , Абушев, Маламов (46' Садула) , Стефанов (66' Мирчев)

Още по темата: общо новини по темата: 11
17.04.2013
16.04.2013
15.04.2013
15.04.2013
15.04.2013
15.04.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Hristo Genchev
премахни филтъра

+13
 
 
Голямо опълчение,голямо нещо.... Хубаво е ,че и между вас има ФУТБОЛНИ фенове които критикуват подобна тактика и игра. След този мач се убедих,че говедата наистина стимулират отборите срещу Лудогорец . Защо иначе ще падате толкова ниско до последно да пазите смешна точка която няма да ви даде нищичко??
+12
 
 
По-грозен футбол не бях гледал от години!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: