ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Технически данни за бъдещата осветителна система на ст. "Локомотив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:56 / 03.10.2012Коментари (75)8381
© lokomotivpd.com
Заради огромния интерес сред привържениците на Локомотив (Пд) публикуваме част от по-важните технически данни от бъдещата осветителна система на стадиона в квартал "Лаута". Параметрите са изготвени от фирмата-победител в конкурса за обществената поръчка - "Хит ООД" , гр. Горна Оряховица.

Новата прожекторна осветителна уредба ще бъде разположена на 4 (четири) мачти с височина 40 метра плюс надстройка с височина 5,50 метра и с работна площадка (снимки 1 и 2), като на всяка от тях ще се разположат 46 броя прожектори, разположени в структура от 8 реда и 6 колони (снимка 3). Средната височина на окачване ще бъде 43 метра. Спазено е изискването ъгълът между точката в центъра и средната височина на инсталиране на прожекторите да надхвърля ъгъл 25 градуса и никой прожектор да не надхвърля ъгъл на насочване над 70 градуса спрямо вертикала.

Прожекторната осветителна уредба е проектирана да работи в 4 светлинни програми:

- Програма "Цветна телевизия" (състезание с TV излъчване)

- Програма "Състезание футбол" (състезание без TV излъчване)

- Програма "Тренировки" (високо ниво)

- Програма "Почистване на терена"

"Цветна телевизия" е по изискванията на UEFA 2010 за стадиони клас IV. (виж снимка 4)

Офертата на фирма "Хит ООД" предвижда захранване на осветителната система едновременно от 2 трафопоста. Всеки един от тях ще захранва в работен режим равен брой прожектори (92 броя), а в авариен режим ще има капацитета да поеме посредством система от АВР-и товара на дефектиралия трафопост.

При подаване на команда за загасяне на осветлението 12 броя прожектори ще остават да работят за клиентски дефиниран период от време. По този начин ще бъде създаден по-висок комфорт и сигурност на напускащата състезанието публика, като амплитудата на осветеността по време на състезание и по време на напускане на спортното съоръжение ще бъде чувствително по-малка.

Средната осветеност на трибуните след приключване на мероприятието ще бъде над 35 lx и ще бъде поддържана минимум 45 минути.

Общият срок за изпълнение обекта на поръчката ще бъде 68 календарни дни.

 

Още по темата: общо новини по темата: 31
04.04.2013
04.04.2013
03.04.2013
15.03.2013
13.03.2013
11.03.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на violina
премахни филтъра

на 03.10.2012 г.
-7
 
 
Приятели локомотивци, всички помии против Славов, Иги, Наполи и тн. фенове на Локомотив идват от Узунов, Илко фена и дъщерят на Узунов, които са единствените хора, които цял ден седят и пишат тези помии. Всеки нормален локомотивец знае кой краде ежеседмично от клуба. Знае и, че 1 лев не сме взели феновете нито от Коко нито от Роман.
на 03.10.2012 г.
-9
 
 
Жълтата кочина е превъртяла. Най-гнусните от гнусните хора на планетата цял ден пишат коментари под нашите статии за да ни обясняват колко добър човек е Наско Узунов! Това трябва да говори на всеки нормален човек достатъчно :) Узунов трябва да си тръгне от Локомотив незабавно, защото освен в краденето се е провалил с всичко друго, с което се е захванал. Същия човек обеща, че лампите ще светнат Август месец най-безочливо, при положение, че знаеше, че това няма начин как да стане. Сега отново се говорят ЛЪЖИ и помии срещу феновете. Писма до Марешки хахаа Малоумна работа, кой праща писма 2012 година бе алкохолици прости? Марешки и адвоакта му в Пловдив разбират всеки ден нови и нови кражби на шайката на Лаута и много скоро големите усти ще бъдат изметени от клуба. А това, че фенове искали да влизат в управлението е смешно и няма нищо общо с истината. Жълтурите да си гледат турската пара и черния караибрахимов да го налапат до сливице да не ги остави да се върнат по родните места във В група!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: