ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Николай Дюлгеров: Локомотив е голям отбор!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:09 / 21.09.2012Коментари (34)5016
© Plovdiv24.bg
Халфът Николай Дюлгеров отскоро се присъедини в редиците на Локомотив Пловдив. Бившият играч на ЦСКА говори пред "7 дни спорт" за първите си впечатления от новия си клуб.

- Ники, вече повече от седмица сте играч на Локомотив Пд. Как се чувствате?
- Чувствам се добре. Всички момчета ме приеха. За мен това е едно ново начало, ново предизвикателство и се надявам колкото се може по-скоро да заиграя с черно-белия екип.

- Как се готвите за мача с опашкарите от Ботев Вр?
- Въпреки че Ботев са последни, се готвим много сериозно. За нас този мач е от голямо значение. Точно такива мачове ни трябват сега, за да повишим качеството на играта си, а и самочувствието. Победата във Враца е задължителна.

- Изгледахте ли първата победа за новия сезон Локо срещу Миньор?
- Да, бях на мача. Тимът започна колебливо, но след това момчетата се взеха в ръце и се поздравихме с трите точки. Първите четири мача записахме четири равни и имахме нужда от тази победа, а и феновете ни също.

- Имахте оферти от няколко отбора през това лято, защо избрахте точно Локомотив Пд?
- Локомотив е отбор с традиции и един от големите в България. Като разбрах, че има интерес към мен от тях, не се поколебах и за секунда и казах, че ако ще играя у нас, ще е с черно-белия екип.

Говори се, че в Локомотив се пести от доста неща, това така ли е?
- Аз съм от една седмица в отбора, не мога да ги коментирам тези неща. В клуба си има всичко. Поне на този етап не съм усетил някаква липса.

- Кои ще са претендентите за титлата през този сезон?
- Обичайните заподозрени - Левски и Лудогорец. Все пак мисля, че и ЦСКА може да се намърда до тях. Засега червените леко изостават, но знаем, че има много мачове и всичко може да се случи. А да не отписваме и Локо Пловдив, ние сме млад отбор. За първи път ми се случва да съм в клуб, който да взима само млади момчета под 25 години. Можем пък да се окажем препъни камък за някои от фаворитите за титлата. А защо не това да не се случи след 2 кръга срещу Лудогорец? Всичко е възможно!

Още по темата: общо новини по темата: 9
24.09.2012
22.09.2012
22.09.2012
22.09.2012
21.09.2012
21.09.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Kartagen
премахни филтъра

+2
 
 
Какъв гранд сте вие, вагенщайн?!Гранд бяхте във "В" и "Б"гр.Гранд бяхте по "татово"време, когато партия майка ви създаде и сучехте от нея! Когато комунизма умря, умряхте и вие с него.Всички виждаме след падането на комунизма, къде сте вие като клуб.Вие жълтите цял живот така сте научени - все някой да върви след вас и да ви бърше гъзо, щото вие сами и това не можете да направете.И какво си тръгнал да ми говориш за цигани, мангусто жълта - в отбора си имате емблематична фигура за вас, като цигънинът алкохолик и престъпник Мариан Огнянов от Лом.За турци да не си посмял да отвориш дума, щото доскоро се кланяхте на Дормушали Саидходжа, Ирфан Юсеинов, а в ДЮШ имате половин дузина резаци. И ти ли си тръгнал да ми говориш за тото, Помак? Вас не ви ли разследваше прокуратурата за един мач с Беласица? Не ви ли изгониха от евротурнирите, когато направихте опит да подкупите международен съдия.Много ти е къса паметта, но за един папагал това е нормално.Където минете оставате единствено и само срам и позор - същината ви е такава на вас!Следващия път пак се прави на много отворен в темите за Локомотив, клоун!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: