ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо се допитват за кампанията Бесика
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:18 / 16.09.2012Коментари (27)5796
© Plovdiv24.bg
От фенклуба на Локо излязоха с питане към привържениците, дали са съгласни да се включат масово в набирането на средства з анова трибуна "Бесика". Ето какво гласи и официалното съобщение:

Приятели, стадионът в парк "Лаута" е нашият дом, Пловдив е градът ни. Всички ние, хилядите привърженици, носим отговорността за тяхното благоденствие. Нека преобразим стадиона така, че да е достоен за идващите след нас поколения! Нека съхраним и разнасяме из света славната история на Пловдив!

Знаете, че от година насам се събират средства за нова трибуна "Бесика" и възстановяване на тракийското поселище до нея. Досега това ставаше чрез даренията на отделни привърженици. Организацията "Трибуна Спортклуб" реши обаче да запита събиращите се на трибуната локомотивци за тяхното мнение - дали е по силите ни чрез обединяване на общите наши усилия да осигурим редовен приход за проекта "Бесика"? Идеята е: лев над цената на билета, т. е. 6 лева за трибуна "Спортклуб". Този един лев ще бъде пренасочван за "Бесика".

Един лев - колкото пакетче семки, но за 15 мача в годината, от по няколко хиляди души - така бихме могли да постигнем Мечтата си!

Можем в обозримо време да имаме нова, красива трибуна - приютила клубен музей и зала в себе си, да имаме край нея възстановено селище на бесите - привличащо многохиляден туристически интерес на "Лаута", защото безспорно сочи Пловдив като най-стар европейски град!

Отговорността за постигането на всичко това най-много носим ние, ние също сме тези, които поддържаме жива тази мечта - и вярваме, че ще успеем в нея. Длъжни сме!...
Нека първо сами си помогнем - пък Божията помощ е винаги добре дошла!


Много ли е или малко от всеки по левче на мач, 15 лева за година - "Да" или "Не", приятели?







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на неаполитанеца
премахни филтъра

+15
 
 
на хора отхвърлени от обществото пари не давам не лев ами и една стотинка няма да дам.вие с вашите действия до момента само пречите на нормалните фенове на ЛОКОМОТИВ а и заради вас ни усмиват в целия град.господа стига вече с декларации в това сте силни.....НО ЗА ДА ИМАТЕ ТРИБУНА ПЪРВО ПОЧНЕТЕ ТАЗИ ДА ПЪЛНЕТЕ И ТОГАВА ЩЕ ГОВОРИМ.ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ СПОРТКЛУБ.АКО НА 3 МАЧА ОТ ГОДИНАТА ТРИБУНАТА Е ПЪЛНА АЗ ЛИЧНО ЩЕ ДАМ 1000ЛВ НЕ ЕДИН ЛЕВ.заставам зад името и децата си.с уважение и поздрав към всички здраво мислещи ЛОКОМОТИВЦИ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Александър Томаш приключи окончателно с Локо след разправия с Крушарски?
Четирима от Локо отличени сред най-добрите в елитните юношески групи
Спират движението по 3 улици и променят маршрута на 7 линии заради Локо - ЦСКА
Фенове на Локомотив помагат на семейство в тежко положение
В Испания гърмят: Динко Хоркаш минава прегледи и подписва договор с Лас Палмас
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: