ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо се допитват за кампанията Бесика
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:18 / 16.09.2012Коментари (27)5779
© Plovdiv24.bg
От фенклуба на Локо излязоха с питане към привържениците, дали са съгласни да се включат масово в набирането на средства з анова трибуна "Бесика". Ето какво гласи и официалното съобщение:

Приятели, стадионът в парк "Лаута" е нашият дом, Пловдив е градът ни. Всички ние, хилядите привърженици, носим отговорността за тяхното благоденствие. Нека преобразим стадиона така, че да е достоен за идващите след нас поколения! Нека съхраним и разнасяме из света славната история на Пловдив!

Знаете, че от година насам се събират средства за нова трибуна "Бесика" и възстановяване на тракийското поселище до нея. Досега това ставаше чрез даренията на отделни привърженици. Организацията "Трибуна Спортклуб" реши обаче да запита събиращите се на трибуната локомотивци за тяхното мнение - дали е по силите ни чрез обединяване на общите наши усилия да осигурим редовен приход за проекта "Бесика"? Идеята е: лев над цената на билета, т. е. 6 лева за трибуна "Спортклуб". Този един лев ще бъде пренасочван за "Бесика".

Един лев - колкото пакетче семки, но за 15 мача в годината, от по няколко хиляди души - така бихме могли да постигнем Мечтата си!

Можем в обозримо време да имаме нова, красива трибуна - приютила клубен музей и зала в себе си, да имаме край нея възстановено селище на бесите - привличащо многохиляден туристически интерес на "Лаута", защото безспорно сочи Пловдив като най-стар европейски град!

Отговорността за постигането на всичко това най-много носим ние, ние също сме тези, които поддържаме жива тази мечта - и вярваме, че ще успеем в нея. Длъжни сме!...
Нека първо сами си помогнем - пък Божията помощ е винаги добре дошла!


Много ли е или малко от всеки по левче на мач, 15 лева за година - "Да" или "Не", приятели?







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Vincenzo
премахни филтъра

-2
 
 
Тая работа с левчето нещо ми прилича на Рокфелер работата. Паднали му пари купил една ябълка, продал я и с парите купил 2. продал и тях и купил 3.....след 2 седмици умряла леля му милардерка и му завещала всичко ;) Несериозно е да се мисли, че с тези пари ще вдигнем хубава трибуна и проекта за тракииското селище. Тук трябва яко помощ от вън. Лично за селището аз бих предложил да се кандидатства по някоя програма и да се вземат пари от там. По добре да започнем от сега да събираме пари за яка хореография за мача с папагалите, а трибуната ще и доиде вемето и на нея
-16
 
 
Наркоманчетата и пияниците от бесика сами да си съберат пари за трибуна ,тя си е тяхна ,а не моя мечта.Не ми пука за тракиийското селище ,аз съм българин ,а не трак.Тракийското селище да го спонсорира ФК Тракия Сопот .НЕ! за клубния музей обаче ДА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: