ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (11)
Курдов: Чувствам се предаден от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 08.09.2012Коментари (72)10692
© Plovdiv24.bg
Новото попълнение на Локомотив (Пловдив) Атанас Курдов, който пристигна на "Лаута" от Ботев (Пловдив) заяви, че се чувства отлично в отбора. Той допълни, че е бил приет много добре от феновете и съотборниците си. Нападателят призна, че характерът му е бил основната причина да се окаже нежелан в Ботев и подчерта, че се чувства излъган. Курдов говори за амбициите пред новия Локомотив, за разминаването си с Лудогорец и за тръпката да вкараш на ЦСКА.

- Втора контрола с Локомотив (Пловдив), втори гол, как се чувстваш в новия си отбор?

- Чувствам се перфектно в Локомотив. Обстановката в отбора е много добра, има изключително здрав колектив, което ме радва. Чувствам се на мястото си тук.

- До последно не се знаеше ще подпишеш ли, няма ли. Дори се появиха информации, че си отказал на шефовете на Локомотив заради пари. Верни ли да тези
твърдения?


- Това пълен абсурд. Не знам откъде се появяват тези спекулации. Дойдох да помогна на отбора и на себе си. Важното е всички заедно с общи усилия да вървим напред.

- Ти си поредният футболист, който сменя Ботев с "кръвния враг"...

- За мен лично няма нищо лошо в това - да преминеш от Ботев в Локомотив или обратното. Напълно нормално е. Нямах отбор, а в момента Локомотив се нуждае от класни и качествени попълнения. Приех офертата, за което не съжалявам.

- Как те приеха феновете?

- Нямах никакви проблеми от тяхна страна. Събраха се на първата тренировка, когато отидох на "Лаута" и изразиха своята подкрепа. Наистина нямам никакви проблеми с феновете.

- Събрахте се много нови играчи, сработвате ли се вече?

- Да, с всеки изминал ден се сработваме все по-добре и по-добре. Надявам се във всеки мач да изпълняваме точно треньорските указания и да радваме публиката на Локомотив.

- Очакваше се, че след свиването на бюджета и промените в отбора Локомотив ще дръпне назад. Въпреки това вие показахте доста добри игри...

- Да, засега вървим добре, а и както отбелязах, тепърва ще се сработваме и ще показваме все по-добри игри. Важното е отборът да върви напред и да побеждаваме. Ето, виждате, дойдохме на Армията - ЦСКА, ЦСКА, ама им вкарахме два гола. Можехме да им вкараме още три, бихме си ги с лекота. Ппосле се качихме в автобуса и си тръгнахме. За мен това е много сладка победа, нищо че е само в контрола. Много се радвам, че бихме ЦСКА на техния стадион.

- Защо е толкова сладка победата?

- Просто така. Хубаво е да биеш ЦСКА на "Армията".

- Защо беше нежелан в Ботев (Пд)?

- Просто не бях желан повече там, това е самата истина. Оказах се излишен. Нямам представа, защо се получи така. Всеки казва, че не било заради футболните ми качества, че характерът ми бил много кофти. Аз не мисля, че това е така. Няма проблем, да са живи и здрави, пожелавам им много успех.

- Не си тръгваш с много добри чувства от там?

- Разбира се, чувствам се много предаден. Този, който трябва да се чувства излъган и измамен, съм точно аз. Нямам проблеми с треньора, с Ферарио Спасов дори не съм се виждал на живо. Всички знаят, с кого ми бяха проблемите. Дали е Кривия-Мривия, просто не искам да се връщам вече назад. Гледам напред и това е. Сега защитавам цветовете на Локомотив.

- Съжаляваш ли, че не остана в Лудогорец? Можеше да станеш шампион с тях...

-Не, изобщо не съжалявам. Така съм решил, така съм направил. Това, че Лудогорец е станал три пъти шампион или е взел три купи и не съм бил с тях, не ме засяга. Да, бях там в Лудогорец, взех едни пари после ги върнах. Не съжалявам за нищо. Нито за това, че после се върнах в Ботев, нито за това, че там не се получиха нещата.

- Каква е тази твоя дарба винаги да успяваш да се забъркваш в скандали?

- Нямам представа, не мога да отговоря на този въпрос. Не знам, защо ми се носи такава слава. Явно не съм удобен на някои хора.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на raid
премахни филтъра

+11
 
 
Че ти пяхме името на стадиона,сигурно за това се чувстваш предаден.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица се раздели с трима опитни футболисти още преди края на сезона
Атлетик (Куклен) спечели регионалното дерби с Асеновец след гол в 94-ата минута
След Локо и Ботев - още един пловдивски отбор загуби мача си
Керкез: Предстои най-важният мач за нас, трябва да забравим за днес
Обрат! Ботев загуби от Арда, битката за седмото място се завърза
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: