Скандал около строежа на многофункционална спортна зала в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:39 / 12.12.2007
11011
"С интерес следим писанията в електронни и печатни медии, свързани със застрояването на многофункционална спортна зала за 10 000 места върху мястото на "стария колодрум". Интересът ни бе предизвикан от факта, че единствен собственик на същия терен е самото колоездачно дружество, което очаква строителното си разрешение до края на месец декември 2007 година от Община Пловдив за изграждането на покрит колодрум - многофункционална спортна зала, точно върху цитираното от медиите място на "стария колодрум", заявиха от клубното ръководството.

Недоумението в клуба идва от обстоятелството, че върху един и същ терен могат да бъдат построени две многофункционални спортни зали, явно една върху друга.

„Ние като собственици и изпълнители на новото спортно съоръжение, досега не знаехме че „американски фонд" ще строи зала с 10 000 места за различни видове спорт, но без колоездене, явно върху покрива на изграждащия се от нас нов колодрум. За това ние настоятелно молим колегите от неизвестния за нас „американски фонд" да ни изпратят този грандиозен проект-чудо на съвременната архитектура и строителство", декларираха от клубната управа на ПКД „Цар Симеон".

В случая, ПДК "Цар Симеон" благодари на потенциалните "мощни" строителни фирми и американски инвеститори за намереното от тях решение, тъй като така ще бъдат спестени финансови средства за клуба за изграждането на покрив на покрития колодрум - явно е, че той ще представлява дъното на втората зала, спомената в медиите.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).