ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с резонна победа над Добруджа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:44 / 05.05.2012Коментари (108)21298
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев Пловдив постигна очаквана победа с 3:0 над Добруджа в мач от 24-ия кръг на Източната "Б" група. Отново в герой за пловдивчани се превърна Александър Александров, който се отчете с две попадения (17 и 75). Другият гол за Ботев Пд бе дело на Деян Христов (67).

"Канарчетата" напълно заслужено си спечелиха трите точки на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен, като бяха далеч по класния и активен тим от този на тима от Добрич.

"Жълто-черните" се оттеглиха с гол преднина на почивката, след попадение на Александър Александров. Кривия вкара от непосредствена близост, след като при шут на Петър Атанасов, стражът на Добруджа изби топката, която попадна в краката на Сашо и той от няколко метра не сгреши за 1:0.

След почивката Ботев Пд в рамките на 10 минути убиха интригата в срещата с нови два гола. Първо Деян Христов удвои, като се възполза от пас на Емил Аргиров отдясно. В 75-ата минута Александров вкара втория си гол в мача от дузпа и фиксира крайното 3:0 за Ботев Пловдив.
Още по темата: общо новини по темата: 20
07.05.2012
04.05.2012
04.05.2012
04.05.2012
03.05.2012
03.05.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на FLAME
премахни филтъра

0
 
 
Аз искам да отправя един много важен и наболял въпрос към великото ни некадърно ръководство какво правят нашите юноши Симеон Райков и Илиян Йорданов при говедата и буферите а ние правим селекция със пенсионирани ТРАНСФОРМАТОРИ и пияни цигани между другото последния май ще се окаже най свястната покупка от ,,ЗВЕЗДНАТА"ви секция господа некадърници,няма ли кой да посъветва г-н Ц.Василев да вземе една голяма тояга неокастрена и като ви подхване всичките кьор суфраджий та повече никога да не помислите за ръководни постове в БОТЕВ.Между другото и тревата да поливате не ставате защото по некадърна сбирщина освен селския при който някой от вас също бяха във ръководството не е имало.ВЪН.Ще ми се хвалите нещасници с победа над Добруджа,ВЪН!!!!!
+7
 
 
Честито на всички канари! Любимец е наред - ние по-силно от тях желаем 3-те точки! Длъжни сме да ги бием на техен терен! Много съм доволен от включването на Лазар Марин! Дано да не го развалят! Има голямо бъдеще като футболист това момче! Отборът ни има остра нужда от класен голаджия! Явно няма да можем за разчитаме на Наско Курдов. Той сам си създава проблемите - високомерното му поведение и мислене дадоха "резултат" и сега има калпаво положение в отбора ни. В същото време никак не одобрявам поведението на Коцето Видолов спрямо Наско - ако му обещава му играе, нека да държи на думата си, а не в последния момент да се отмята. Така той губи доверието на възпитаника си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете гласуват за гол на финала между Ботев и Лудогорец
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Виктор Генев и Крис Добрев в групата на Славия за мача с Ботев
Янис Карабельов: Керкез промени много неща! Ивелин е голям лидер, имам уважение към Славия
Обрат! Дубълът на Ботев губеше до 88 минута, но спечели край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: